Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona maxymalnie

ale nuuuudy

Polecane posty

Gość znudzona maxymalnie

Gość znudzona maxymalnie
nie chce mi sie spać

Szejku masz coś do różu? :classic_cool: tzn ja przyklejam sobie takie jakby cekiny w kolorze fioletu, więc to a kysz szatanie to nie dziś ;>

Przerwa - tu mozesz smialo pisac, w razie czego przejmiemy temat :classic_cool: Mintaja - fiolet jest O.K ale roz i to neonowi to nie za bardzo :)

Szejku - no ale pani od matmy może sobie noen różowy yebnąć albo czarny na paznokcia a ja to już nie? :( :classic_cool:

chcesz byc jak pani od matmy?:) Do czarnego nic nie mam, ale rozooooowyyyy?

nie chcę być jak pani od matmy bo... poniewaz ona jest blondi :D Do czarnego nic nie masz, fajnie :) Czyżbyś na taki malował? :classic_cool:

ja malarką również nie :) ale paznokcie maluję, więc wychodzi na to że Ty też :classic_cool:

no wedlug tych samych schematow, bo tylek i reszte czesci ciala maja na tych samych miejscach ;>

Nie wiem, daje ludziom prawo aby sami sie zaliczyli do jakiejs subkultury :) Sam nikogo nie szufladkuje..no oprocz karkow i "blondynek" ale to juz stan umyslu :)

kurva mać cekin mi odleciał 😭 musze przykleić do tematu ; przecież faceci lubią blondynki, więc o co kaman? :classic_cool:

Widac ze nie czytasz uwaznie. Napisalem ze to stan umyslu :) I bardziej dzialaja na mnie brunetki, tak mysle :p

pisząc blondynki również miałam na myśli stan umysłu, tudzież ich zachowanie, i co i co, kto tu czytać nie umie? :P a tak w ogóle ... należysz do jakiejś subkultury? no bo tak patrząc :classic_cool:

Zalezy w jakim sensie lubi. Sa ludzie ktorzy za seks placa, z tymi blodnynkami jest podobnie tyle ze bez udzialu pieniedzy :) I do zadnej subkultury sie nie zaliczam..chyba ze o czyms nie wiem :p