Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona maxymalnie

ale nuuuudy

Polecane posty

Milky - kiedys ogladalem filmik. Na poczatku stwierdzilem ze to jest dziewczyna...po minucie zmienilem zdanie i bylem prawie przekonany ze to facet. Dopiero kolezanka mi powiedziala ze w ktorej tam minucie mowi "widziałam", wiec chyba mamy podobne problemy z odroznianiem :D

yyy wiesz ja nie chcę stawać tu w obronie blondynek, ale nie mów że pseudo emo dziwek, czy tam brunetek nie ma, no nie tylko blondynki są takie ale i tak ich nie lubię :P Emo Szejku :classic_cool:

no niestety,ten mhroczny czarny nadaje dziewczynom "męskości",a wątłość,bladość,fryzury,użalanie się chłopakom "kobiecości" :D

Emo mintaj - ale od poczatku zaznaczalismy ze mowimy o stanie umyslu :) Milky - mysle ze to bardziej ten sam styl ubioru i uczesania tak bardzo ujednolica ich do jednej, nijakiej plci :p

no właśnie ten ich stan umysłu nie zmienia faktu iż zazwyczaj są ładne, te naturalne of kors . Ale w wakacje muszę się yyy farbnąć :classic_cool:

Milky - mysle ze to bardziej ten sam styl ubioru i uczesania tak bardzo ujednolica ich do jednej, nijakiej plci - no to mówię :D farbnąć? :P a po co? :D masz chyba fajny kolor włosów ja tam póki nie osiwieję nie zafarbuje się - mam bowiem idealny piękny kolor :)

Na czarny oczywisćie, z czerwonymi pasemkami :classic_cool: już miałam tak kiedyś ;)

no milky naturalnie to ja mam wszystkie brązy na głowie, w sumie nie jest źle :P

a to Ty nie masz naturalnie czarnego? :D myślałam,że jesteś brunetką :P ja jestem szatynka

jutro obczaje ta piosenke bo teraz slucham innej :classic_cool: ja tez juz sie powoli zbieram "spac" takze trzymajcie się :P🖐️

milky brunetka to nie tylko czerń, tak mi fryzjerka nawet powiedziała :) Szejku Ty? o tej porze? nie wierzę :classic_cool: no ale kolorowych snów :)

szatynka to taki raczej płowy brąz, szary. No no Tobie też kolorowych ;)