Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic mi nie smakuje

Nic mi nie smakuje

Polecane posty

Gość Nic mi nie smakuje

Witam Forumowiczów, moim problemem jest to, że nic mi nie smakuje. Mam "zachcianki" na różne potrawy, apetyt jest, jednak po próbie zjedzenia odczuwam niechęć do tego. Nie jem dalej, bo mi nie smakuje. Chodzę głodna, rozdrażniona. Mam sporo nerwów i nerwicę. Czy to może być przyczyną? Kto mi powie czy to, co mi dolega, jest jakąś jednostką chorobową? Jaką? Do jakiego lekarza się udać? Proszę o POWAŻNE WYPOWIEDZI.

Gość ja mam to samo od jakiegoś
czasu:o P.S.w ciąży nie jestem:P a wyniki krwi mam w normie...

Gość Nic mi nie smakuje
Halo? Czy naprawdę nikt nic nie wie w tym temacie?

W tym temacie wiem tyle, że mi też nic nie smakuje... chodzę głodna, męczą mnie mdłości a jak otworzę lodówkę to na nic nie mam chęci... i nie wiem czy to ze mną jest coś źle czy może to jedzenie, które się kupuje, jest zwyczajnie niedobre... Skłaniam się ku tej drugiej opcji, starczy poczytać etykiety ze składem :( Nawet kiedy gotuję sama - to i tak ze składników kupionych... Jeszcze taka ciekawostka - ponoć niektórzy ludzie oprócz podstawowych smaków, czują też smak tłuszczu. Dla niektórych jest on nieznośny i obrzydliwy. Chyba należę do tej grupy, bo nawet minimalna ilość tłuszczu wywołuje u mnie odruch wsteczny...