Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli....

Yaz. Pomocy!

Polecane posty

Gość boli....

Koncze pierwszy blister tych tabletek i nie chce ich dalej zazywac, gdyz odczuwam bolesci od watroby(mam kamienie zolciowe), po za tym taka nerwowa nie bylam nigdy chyba jak po tych tabletkach i bole glowy. Dzis zazylam 3 bialam tabletke placebo, plamie caly czas wiec jak poznam kiedy krwawienie z odstawienia i kiedy przestane plamic? Moze ktos byl w podobnej sytuacji, moj gin na urlopie i nie mam jak sie skontaktowac...do tego strasznie boli brzuch, nawet na miesiaczke mnie tak nie bolal i z tego powodu zaczelam brac tabletki, a jest jeszcze gorzej.... Pomozcie...!

Gość marchewwka
Z tego co wiem, to jeśli kochałaś się do końca pod koniec blistra albo w przerwie, to jeśli po przerwie nie rozpoczniesz kolejnego opakowania, to jest ryzyko ciąży. Natomiast nie mnie oceniać, jeśli jest rzeczywiście tak tragicznie, to nie bierz ich dalej. A jak da sie przeżyć, to zaczekaj jeszcze, bo większość skutków ubocznych przechodzi po 2-3 opakowaniach.

Gość boli....
Ja juz zdecydowalam, ze jednak nie chce ich brac, skoro pobolewa mnie watroba, to boje sie, ze moga wystapic znow ataki od kamieni zolciowych, problem w tym, ze nie wiem jak to z tym krwawieniem teraz bedzie, krwawie od samego poczatku do dzis (27 tabletka) i nie wiem teraz czy to sie jakos samo unormuje, czy musze gina odwiedzic... prosze, pomozcie... do tego strasznie boli brzuch...