Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shdjhgf

Komorowsk z zonka to mordercy zwierzat, ludzie przeciez

Polecane posty

Gość shdjhgf

musi byc cos nie tak z ludzmi ktorym sprawia mordowanie zwierzat przyjemnosc. Co za ludzie ktorzy robiac krzywde i zadajac bol odczuwaja z tego frajde???? A Komoroska gruba beka stwierdzila ze przeciez one moga uciec i wtedy by nie zostaly zabite buehehehehe Moze do ludzi tez niech strzelaja komu sie uda uciec ten ucieknie komu nie niestety do piachu. Ludzie nie pozwolcie zeby tacy ludzie sprawowali najwyzsza funkcje w Panstwie!!!!!!!! I te jego gafy, buc ktory nie umie sie zachowac. Szok ze tylu Polakow popiera tego czlowieka. Ludzie gdzie macie oczy??????

Gość gdzie ona tak powiedziala
??? podaj zrodlo

Gość ladaco
A co, może mam głosować na kradzieja, który już od dzieciństwa chciał zajebać księżyc do spółki z braderem ?

Gość Alexxxxxxa
Argumenty pisiorów sa coraz bardziej żałosne. :o Ludzie, nie pogrążajcie się.

mam wybór między mordercą zwierząt a debilem którego wybrać, żeby reprezentował mój kraj? wolę mordercę

Gość Alexxxxxxa
Wiesz, mój szef jest zapalonym wędkarzem czyli też poniekąd mordercą ryb, a jest super szefem i wspaniałym człowiekiem. ;)

Gość cos wam powiem w tajemnicy
mysliwi to najgorsza swolocz:P

Gość gdzie te zrodlo
??? gdzie ona tak powiedziala? bo jak narazie wyglada to na zwykle oszczerstwo a wydaje mi sie, ze takie cos w stosunku do osoby publicznej, zwlaszcza reprezentujacej panstwo jest karalne

Tak jest. Zakażmy obchodów Bożego Narodzenia. Pora zakończyć ten doroczny Holocaust karpii i choinek ;)

Gość cos wam powiem w tajemnicy
zakazac tez nalezy bozego ciala , bo niszcza roslinki,

Gość jakajakajaaaa
A ja jak mam wybór między Kaczorem a Komorem to zdecydowanie wybieram Kaczora. Nie jestem moherem i nienawidzę ojca Rydzyka. Ale NIGDY nie zagłosuje na Komorowskiego, który gdy się dorwie do władzy z Tuskiem to wycisnie z Polski ostatnie soki i Rosji będzie lizał dupe. Oni mają gdzieś Polskę czy wy tego nie widzicie?!?! Wole mniejsze zło

Gość ZLO JEST ZLEM i nie
stopniuje sie tego bo to cholerrne oszukiwanie siebie, mniejsze zlo nie jest forma dobra :O ZLO JEST ZLEM !

Gość jesteś wegetarianinem?????

Gość ghghghgjjgjg
mam wybór między mordercą zwierząt a debilem którego wybrać, żeby reprezentował mój kraj? wolę mordercę - komorowski jest debilem jakich mało..to dopiero jest DEEBIL :O:O