Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikaaa87

Tabletki,prezerwatywy,ciążą??

Polecane posty

Gość Nikaaa87

Hej mam pytanie biore tabletki od ok 4-5 lat różne czasem zmieniałam za zgodą oczywiscie lekarza. Ostatnio brałam microgynon 21 potem na 1 opakowanie zmieniłam na diane 35 ale źle się po nich czułam i wróciłam do microgynon robiąc miedzy diane a micro 3 dni przerwy-nie dostałam wtedy miesiaczki.W srode(16.06.2010) skoczyłam 1sze opakowanie(po zmianie z diane) Microgynon.Jest poniedziałek a ja dalej niemam okresu.Powinnam w srode zaczac brac kolejne opakowanie ale niewiem co jest grane. Oprócz tabletek uzywałam tez prezerwatyw ale mało skutecznie tzn na sam koniec - kiedy mój chłopak dochodził. Czy jest duze ryzyko ze zaszłam w ciąże? mam zaczac sie martwic i kupic test? co ja mówie juz sie martwie a raczej cholernie denerwuje:(:( Od kilku dni mam zgage prawie codziennie,troche boli mnie podbrzusze...

Gość Nikaaa87
czy poprostu mogł sie przesunac okres przez zmiane tabletek? lekki stres przed sesja? czy zmiana klimatu?-wyjazd z krakowa w góry na kilka dni..

Gość najlepiej zrób test
10 zł i wszystko wiadomo. Moim zdaniem po prostu namieszałaś za bardzo z tabletkami i stąd to wszystko, ale kto wie. Zrób test dla świętego spokoju

Gość Nikaaa87
zrobiłam test i wyszedł negatywny jutro ide do ginekologa po wyniki z cytologi robionej 2 tyg temu powiem mu co i jak i ze robilam test i niewiem czy w tej sytuacji brac tabletki normalnie od srody?

Gość najlepiej zrób test
Idziesz przeciez jutro do ginekologa to się go zapytasz czy od środy możesz normalnie brac tabletki, ale skoro test wyszedł negatywny to dlaczego nie?

Gość Nikaaa87
Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku;)

Gość 4879490kmlfksr
dziewczyno ile ty masz lat? czy wiesz ze microgynon 21 ma takie stezneie hormonow ze daje sie je straszym baba na powstrzymywnie krawienia? jak zmienilam ginekologa to zaglowe sie zlapal co za swinstwo biore!

Gość Nikaaa87
22.5 :) ginekolog mi je przepisal...

Gość 4879490kmlfksr
mi tez i co z tego. jak zmieniłam to mi pokazala tabelke gdzie bylo rozrysowane i odrazu zmieniła mi na inne. zostalam zjebana ze nie czytam składu i w sumie racja. ale jezeli begranicznie ufasz lekarzoi to spoko

Gość noebojbobbaa
Nie jetes w ciazy spokojnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu czasami nie wystepuje okres ale watpie zebys byla w ciazy ja kiedys odstawilam tabletki na dwa miesiace i tez nie dostalam okresu dopieor po dwoch miesiacach

Gość A ja zapytam tak
4879490kmlfksr dziewczyno ile ty masz lat? czy wiesz ze microgynon 21 ma takie stezneie hormonow ze daje sie je straszym baba na powstrzymywnie krawienia? jak zmienilam ginekologa to zaglowe sie zlapal co za swinstwo biore! -------------------------------------------------------------------------------------------- nie maja wiekszego stężenia niz większosc innych.Może twoja gin zarabia na tych,które ci przepisała :)

Gość 4879490kmlfksr
oczywiscie ze mają - tak jak regdyvidon- nawet mozna je uzywac jako tabletki 72 h , przy odpowiedniej dawce. ale wiesz lepiej pani farmaceutko

Gość nie masz okresu
bo zrobiłaś zbyt krótką przerwę po Microgynie umiesz czytać ? czytaj ulotki.... tabletki zawsze zaczynamy brać od 1 dnia cyklu czyli od pierwszego dnia "krwawienia"

Gość nie masz okresu
zrobiłaś 3 dni przerwy i się dziwisz że się okres rozregulował genialna jesteś a to używanie gumki pod koniec stosunku to też genialny pomysł w instrukcji chyba jest napisane że prezerwatywę zakłada się przed włożeniem członka do pochwy a nie 20 minut po rozpoczeciu seksu