Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brukselllkkaaa

samodzielny żywot na emigracji...

Polecane posty

Gość brukselllkkaaa

wiecie od paru dni jestem samotnie na emigracji... i już tęsknie za obiadkami mamy:((( zauważyłam że zaczęłam jeść wszystko nawet to czego w pl bym nie wzięła do ust... a jakie są wasze doświadczenia związane z emigracją????

nie ma to jak Pl...... mi brakowalo... najbardziej jezyka polskiego...na codzien..

Gość brukselllkkaaa
i dla mnie brakuje języka ale wiesz wszędzie są polacy i tak naprawde wszędzie można ich spotkać na emigracji mi jednak najbardziej brakuje polskiego chleba:(((

Gość brukselllkkaaa
I sklepów nocnych otoczonych wianuszkiem meneli. Z tymi ich czerwonymi nosami, sinymi policzkami i nieodmiennie bełkotliwym "pani kierowniczko, dwa złote na bułeczkę" :D

naszy meneli nic nie zastapi...:D fakt sa po prostu czescia tego kraju :D z innej beczki pozytywna strona emigracji u mnie byla:P heh brak posliej telewizji , nie musialem ogladac naszego polskiego cyrku na arenie politynczej , od tego solidnie odpoczolem , od ty ch blaznow na gorze :D ale to jedyny pozytyw byl... tak to ogolnie lipa.. jedynie pieniadze dobre:D

Gość brukselllkkaaa
ty podszywie z menelami myslisz ze wszystkim tylko jedno w glowie??? nie kazdemu w glowie alkohol!!!!!!!!!

Ja na emigracji byłam rok... i jedzenie jakos mi nie przeszkadzalo... Jadłam tak jak w Polsce... tylko ze mniej bo czasu nie miałam (praca w hotelu jako recepcjonista i au-pair) i w sumie dobrze mi to wyszło bo z 80 kilko spadłam na 60 :)

"ty podszywie z menelami myslisz ze wszystkim tylko jedno w glowie??? nie kazdemu w glowie alkohol!" to ja się pytam jaki jest sens tego życia, pytam się ! przecież w życiu ważnych jest kilka rzeczy 1) najebka z kumplami 2) najebka z kumplami w klubie ze striptizem i fajnymi koleżankami 3) szybki szmal 4) najebka z kumplami najdalej na świecie jak się da (koleżanki poznaje sie na miejscu) ble ble ble jakaś żona, dziecko i takie tam przyziemne mało istotne rzeczy