Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkhgvgrrv

dziwne zachowanie dwulatka

Polecane posty

Gość lkhgvgrrv

dziecko mojej kuzynki od jakiegoś czasu dziwnie się zachowuje,do tej pory było radosne.Teraz jak tam przyjdę,patrzy na mnie i na mojego męża spod byka takim spojrzeniem jakby chciało nam sztylety powbijać w oczy.Dziwnie się z tym czujemy..jak coś do niego mówimy,nie reaguje.kiedyś się cieszył,popisywał

Gość oddałam głos
zapytajcie sie go co mu leży na sreduszku:)

Gość lkhgvgrrv
czy to może mieć związek z tym,że kuzynka ma na nas focha (zachowuje się podobnie jak to dziecko)obraziła się o jakąś pierdołę.To dziecko ma dokładnie rok i 7 miesięcy

Gość Mój boże to straszne
To typowe objawy molestowania. Powiedzcie mu, żeby przestał się masturbować, bo zły dotyk boli całe życie i skończy w pierdlu ten auto-pedofil jeden :classic_cool:

Gość lkhgvgrrv
mąż się go pytał:"co,nie poznajesz wujka?" a on nic tylko to przeszywające spojrzenie spod byka

Gość oddałam głos
pewnie chodzi o tą pierdołę , coś maluch usłyszał i teraz jesteście "be" :(

Gość niunkaaaa
moze jego matka was wyzywala zle mowila przy nim i podłapał :)

Gość dziwne objawy
Może jest bite? Faktycznie dziwne zachowanie. Może jakaś choroba się rozwija. A rodzice nic nie widzą? Nic nie mówią?

Gość lkhgvgrrv
nic nie mówią na ten temat,ale oni by nie powiedzili nawet jakby tam się coś złego działo,pozoranci-mają zasadę że co w domu to nic do tego nikomu

Gość oddałam głos
a tak z ciekawości o co chodziło z tą pierdołą? o co sie obraziła?

Oj, przechodzi taki okres - dziecko nie zawsze jest radosne i brykające. Dwulatek umie już tupnąć nogą i postawić na swoim. Może, niechcący, coś nie tak mu powiedzieliście, jest śmiertelnie obrażony?

Gość lkhgvgrrv
obraziła się bo nie oddała nam pieniędzy i śmialiśmy się upomnieć.Dziecko było przez nas wręcz faworyzowane.Prezenty i miłe słowa zawsze miało od nas.Ich starsze dziecko też nieraz tak spojrzy,że aż dreszcze przeszywają.Ostatnio zajmowała się nimi opiekunka która okazała się alkoholiczką.Kuzynka też ma takie spojrzenie czasem bez powodu-może dzieci mają to po niej

NASŁUCHAŁO SIĘ DZIECKO JAK JEGO MATKA WAS WYZYWA I NAPIEPRZA I TAK SAMO JAK ONA SIĘ ZACHOWUJE

Gość oddałam głos
tak myślałam ,że chodzi o kasę :D kupcie cos małemu a znów was polubi:D myślę ,że mamuśka nie chciała mu czegoś kupić , powiedziała ,że nie ma na to pieniędzy bo musi wam niedobrym oddać :D