sarams 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Dziewczyny, proszę napiszcie swoje doświadczenia, bo nie mogę wyjść z dołka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarams 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 proszę, niech ktoś się odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarams 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 proszę, niech ktoś się odezwie, wzbudzi choć odrobinkę nadziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liljawodna Napisano Czerwiec 22, 2010 wszystko jest mozliwe. Z endometrioza bedzie trudno,zalezy ktory stopien endometriozy. Kazdy organizm jest inny i duzo zalezy od szczescia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarams 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 ja właśnie nie wiem który mam, na wyniku pisze tylko że jest to endometrioza zewnętrzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liljawodna Napisano Czerwiec 22, 2010 na twoje pytanie moze odpowiedziec tylko lekarz po szczegolowym badaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach