Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZabawkiKształcąO

Zabawki FP czemu tak krytykują ci na których je nie stać??

Polecane posty

Gość Ja jestem chętna
mój adres email: kasia1292@gmail.com

Gość Co wy ciągle z tym FP
Ok załatwione:) .. napiszę do godzinki więc sprawdź pocztę to umówimy się co do zdjęć i przesyłki . Jak nie wszystkie się przydadzą to odezwę się na tym temacie jak będzi ektos jeszcze chętny (zabawek mam sporo bo kupowałam od początku także część zajmuje piwnicę w pudłach i chętnie rozdam)

moja córka dostała kiedyś pięknego miśka gadającego z f-p. miała już trochę tych zabawek i lubiła je. A co zrobiła z miśkiem..? Wyciągnęła go z fascynacją w oczach z worka i rzuciła w kąt, namiętnie bawiąc się workiem po nim :D ale zabawki mają fajne. Tylko dość drogie.

Gość Ja też jestem chętna
mój email to olakrak@wp.pl (interesują mnie wszystkie zabawki dla wieku od 0 - 6 miesięcy i chętnie dopłacę jak będzie trzeba :) )

Gość MalinkowaJ
Ja również stawiam na jakość i uważam, że lepiej zapłacić więcej i mieć pewność, że zabawka posłuży dziecku na dłużej. Tanie zabawki często wytrzymują kilka godzin, więc raczej nie zaoszczędzimy. Ja często kupuję zabawki firmy Hasbro, a ostatnio skusiłam się na Furby i nie żałuję wyboru.

Gość cóż.....
moje dziecko dostało kilka zabawek FP po dzieciach moich sióstr, sa praktycznie w idealnym stanie mimo,że mój syn jest 3,4 dzieckiem które się nimi bawi. Sama też wolę kupić jedną zabawkę firmową niż 10 chińskich.

Gość kauczukowy albo termoelastyczn
mnie stać a też je krytykuje. podobnie jak inne plastiki, ktore ograniczaja wyobraznie dzieci. stawiam na zabawki z drewna, tkanin i papieru! plastikom mowie stanowcze nie! podomnie jak i wszelkim grajaco-gadajaco-srajacym interaktywnym cudom!

Gość kauczukowy albo termoelastyczn
* podobnie