Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a patrzcie na to:

Mamusie patrzcie co o nas pisza :O:O:O

Polecane posty

Gość a patrzcie na to:

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4504841&start=0 ''pitupitupitu Ojojoj...mnie też to wkurza niemiłosiernie. Ale wiecie co mnie jeszcze bardziej wyprowadza z równowagi? Jak dziewczyna zachodzi w ciążę i zupełnie jej odpie**ala. Mówienie: "Rośnie mi w brzusiu fasolka" zakrawa dla mnie na debilizm i to wsteczny. Weszłam ostatnio z ciekawości na jakieś forum dla kobiet w ciąży i ... myślałam, że ze śmiechu się zwinę. Czy sok marchwiowy szkodzi? Czy mogę pić herbatę? Czy mogę żuć gumę? Oparzyłam się - czy fasolka będzie miała znamię? Czy mogę do sosu dodać pół szklanki wina? czy moge zrobic tipsy? ''

Gość calkowiiiiitą
racje ma niestety :o

Gość pytająca mamusia
no to fakt niestety, na moich studiach zaocznych to co druga biega z komórką i pokazuje jak się zmieniły ich dzieci po dwóch tygodniach :/ a potem kobiety się dziwią, że są krytykowane i nazywane kurami domowymi, brak wszechstronnych zainteresowań

ja się tam wcale nie dziwie, ze one tak to przezywają, mam podobnie i tez o wiele mozna by pomyslec bzdet tu ciagle pytam. Widzisz, o mały włos bym ostatnio zazyła aspirine a tu sie okazało,z e ona prowadzi nawet do poronienia :)

Gość pitupitupitu
HELOOOOOŁ :)

Gość a patrzcie na to:
🖐️ :P

Gość a patrzcie na to:
''firrranka O no wlasnie - ja tak mam, że małe dziecko mnie ZUPEŁNIE nie rusza, nic a nic i powaznie - NIE WIEM, co inni tam takiego widzą, że tak jęczą i stekaja z zachwytu. Ale jak widzę małego kotka czy pieska, no może stękac to nie stękam, ale robi mi sie bardzo przyjemnie na duszy i to jest jakieś takie uczucie nadziei, pogody, radości, nie wiem. Takie nowe stworzonko, które wszystko sobie dokładnie obserwuje, szybko się uczy. Niby z dzieckiem jest tak samo , że też sie uczy - ale jak się widzi niemowlaka - to taki wór z zamknietymi oczami, który się ciągle drze. Może ktoś sie poczuje urazony, ale ja to tak widzę'' '' ale jak się widzi niemowlaka - to taki wór z zamknietymi oczami, który się ciągle drze. Może ktoś sie poczuje urazony, ale ja to tak widzę'' :O

z czasem większości przechodzi, a co zrobić jak się jest po prostu dumnym i wiele rzeczy z pozoru nie ważnych to dla dziecka wielkie osiągnięcie. Jak ktoś wsiąż gada o imprezkach to lepiej?

wydaje mi się, że to jest prywatna sprawa każdej z nas. To co robimy, czy jak się zachowujemy świadczy tylko i wyłącznie o nas samych i tym co mamy w głowie.