Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina_23

Starszy facet

Polecane posty

Gość nina_23

Witajcie.Parę dni temu zakończył się mój 3 miesięczny związek z facetem starszym o 15 lat.Rozstaliśmy się w spokojnej,przyjaznej rozmowie...nie zakończyliśmy tego całkowicie bo powiedział,że chciałby się ze mną widywać jeśli tylko będzie mógł.Głównym powodem zakończenia naszego związku była odległość.On mieszka w Austrii i pracy poświęca bardzo dużo czasu,nawet często ma weekendy zajęte,a gdyby tego było mało za 2 lata musi wracać do swojego kraju,a mianowicie do Kanady...Powiedział,że mnie kocha ale nie może niszczyć mi życia bo żeby z nim być musiałabym zmienić swoje życie,nie może też poświęcać mi dużo czasu bo praca pochłania go całkowicie więc nie spełnia się w roli mojego mężczyzny...co mam robić?myślałam nad wyjazdem i studiowaniem w Austrii,wtedy ten związek mógłby przetrwać,ale czy watro?

Gość puscil ci scieme

Gość nina_23
to dlaczego mówi mi nadal,że mnie kocha???czy mógłby być aż tak podły?wiem,że dużo pracuje bo byłam z nim w pracy,przedstawił mnie swoim znajomym...jeśli chciałby się tylko zabawić to nie zapraszałby mnie do siebie...nie wiem co myśleć o tym...

Gość buhahahahaahhaahah
durnas ty i naiwna :D

Gość nina_23
na to wygląda...tak to jest jak poznasz kogoś miłego,zawraca ci w głowie,walczy o ciebie a jak zdobędzie twoje serce to bye...

Gość nina_23
jeśli puścił mi ścieme to poradzcie mi jak mogłabym się zemścic na nim?