Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariankas

ból brzuszka u 2 tyg dziecka

Polecane posty

Gość mariankas

czy może być spowodowany przejedzeniem?? Karmie piersia na żądanie ale wydaje mi się że moja kruszynka non stop chce jeść.

Jeść to może nie chce, ale wisieć na cycku napewno. Jak nie dajesz rady zastanów się nad smoczkiem.

Gość mariankas
no wlaśnie bardzo się pilnuje co jem i raczej to nie możliwe. Przy kolce podobno się płacze a ona tylko tak ściska brzuch jakby miała zaparcia ale to też nie to bo robi często kupki i to raczej żadkie

Gość mariankas
no wlasnie nie ma gorączki nie wymiotuje... po prostu ją boli:( nie wiem co mam robic. Dawalam jej herbatka koperkową ale to nic nie pomagało

Gość mariankas
o to chodzi ze zjadlam tylko ,,Chudy'' rosół i 3 serki homogenizowane. AA brzuszek boli ja już z 3 dni tak po 2 godz dziennie

Gość mamuska82
i tak bedzie do momentu az dziecko skonczy 3 m-ce to normalne bo uklad pokarmowy niemowlakow musi sie wyksztalcic i co bys nie robila bedzie bolal...jak skonczy m-c podawaj Espumisan kilka kropelek...a teraz mozesz jedynie masowac brzuszek, przyciagac nozki do brzuszka i nosic brzuszkiem do siebie to przyniesie ulge...i pilnowac by dziecku sie odbijalo po jedzeniu...wiem ze ciezko patrzec jak sie malenstwo meczy ale tak jest moja corcia skonczyla 3 m-ce i bole brzuszka sie skonczyly pomagal nam jedynie espumisan...

Czyli to jednak kolka. Musze cie zmartwic, ale na to nie ma skutecznego lekarstwa. Jesli cos pomaga to tylko na chwile a potem od nowa. Cierpliwosci :)