Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia220

POMOCY!!!!!! TABLETKI I TEST CIĄŻOWY

Polecane posty

Gość monia220

witam! potrzebuje rady , za 2 dni mam umówioną wizytę u gina, ale jestem bardzo nie spokojna. otóż w zeszłym miesiącu 3 razy zdarzyło mi się wziąć tabletkę yasmin o innej porze niż zwykle, a biore je już od 2 lat, nie pamiętam dokładnie kiedy współżyłam z mężęm , ale w przerwie miałam dziwną miesiączkę jenego dnia była bardzo obfita a przez kolejne prawie jej nie było, dodam że trwała aż 9 dni, teraz kończę kolejnę opakowanie tabletek ale bardzo żle się czuje, jestem senna, zmęczona, nie mam ochoty że by mąż mnie dotykał, boli mnie brzuch i piersi, miewam mdłości i zawroty głowy, ale robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. czy ktoś ma pomysł co mijest, i czy to na pewno jest ciąża, już mam 3 synów, chcemy mieć jeszcze dziewczynkę ale nie koniecznie teraz, raczej za kilka lat.

Gość monia220
KURCZEKOBIETKI NAPISZCIE MI CO MYŚLICIE BO ZARAZ W JAKOŚ DEPRESJE WPADNE, JA NADAL BIORE TE TABLETKI A JAK JESTEM W CIĄZY TO PRZECIEZ MOGĄ ZASZKODZIĆ SAMA NIE WIEM CO MYŚLĆ, W SUMIE TO CIĄŻA NIE BYŁA BY DLA NIE MNIE ZYCIOWĄ TRAGEDIĄ, ALE NIE WIEM JAK SIĘ NASTAWIAĆ NA TĄ WIZYTĘ, BO W TYM MOMENCIE MAM WRAŻENIE ŻE BĘDĘ ZAWIEDZIONA JAK POTWIERDZI CIĄŻE, A JAK JEJ NIE BEDZIE TO TEŻ MI BĘDZIE SMUTNO.