Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezmnogi

Komorowski obiecał

Polecane posty

Gość Bezmnogi

Obiecał podnieść wiek emerytalny, a wy go za to jeszcze popieracie? Ponadto Komorowski chce: - wycofać się z NATO - wprowadzić walute euro w najgorszym czasie - skomercjalizować służby zdrowia - podnieść podatek dochodowy - zabronić związków homoseksualnych - zrobić z Palikota ministra spraw zagranicznych, a sikorskiego na wicepremiera

Gość meszugene
będę mu lizała rowa z namiętnością

Gość takiego wała
a co jesteś za związkami homo ? żal dupę ściska ?

Gość rh rtjhs
chyba kazdy minister jest wicepremierem?

Gość Monique222
1. podnieść wiek emerytalny- myślę ,że można podnieść ,ale nie aż do 67 lat jak proponował bo to przesada. ale we wszystkich państwach zachodnich jest on wyższy jak w Polsce 2.wycofać się z NATO-kompletna głupota , to by sie nawet mogło skończyć wojną np z Rosją, która poczułaby ,że Polska jest bezbronna 3. euro- teraz to nie najlepszy pomysł ,ale ogólnie jestem za wprowadzeniem 4. jestem za bo prywatne szpitale / przychodnie tez moga być bezpłatne i przychodnie często są 5. za podatkiem się nie zgadzam 6. nie zgadzam się 7. głupota szczególnie z Palikotem a poza tym nie przejmujcie sie tak tym prezydentem. prezydent w Polsce ma mało do powiedzenia tak na prawdę no chyba ,że rząd z premierem go poprze to będzie gorzej..

Moze napisz co PiS obiecał :p tylko czepiasz sie PO:p PiS tez obiecywał:p

Gość Monique222
myślę poza tym ,że to tylko takie jego gadanie co zmieni. to nie jest taka prosta sprawa wsprowadzić tyle radykalnych zmian. no i nie tylko od niego to zależy. prezydent to nie król

Gość Monique222
a zwiazki homoseksualne.. ja jestem hetero ,ale uważam ,że można je zlegalizować na pewnych warunkach

Gość NIEPRAWDOPODOBNA AGRESJA PiS
zabronić związków homoseksualnyc-----i bardzo dobrze