Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupić? Nie kupić?

Co myślicie o przewijaku Ikea Spoling i chusteczkach Rossmann Babydream?

Polecane posty

Gość Kupić? Nie kupić?
Nie zabieraj głosu jeśli nie rozumiesz pytania. Nie chodzi o cenę, tylko jakość i praktyczność.

Gość Kupić? Nie kupić?
Hop hop!

Gość Kupić? Nie kupić?
Dzięki. A próbowałaś ich?

Gość Kupić? Nie kupić?
Może ktoś jeszcze?

Gość Kupić? Nie kupić?
Dziękuję. Na prawdę nie ma tu nikogo więcej? Gdzie się wszyscy podziali? :)

Gość a ja napisze tak..
a jak dla mnie byly OK, ja uzywam najtanszych

ja używałam bambino :) o przewijaku się nie wypowiem bo jak moja Konga była mała to miałam od szwagierki łóżeczko z przewijakiem

Gość Kupić? Nie kupić?
Konga? :) Dzięki wszystkim za wypowiedzi. Ktoś jeszcze?

Gość Kupić? Nie kupić?
Ojej, a o co chodzi z tym jakimś szerlokiem? Co ty tu wkleiłaś? :)

Te babydream to zależy jak trafić, czasem są suche a czasem OK. Ja polecam te z biedronki - DADA, kosztują coś ponad trzy zł ale nie pamiętam dokładnej ceny

Gość Kupić? Nie kupić?
Dzięki. A przewijak jak wam się widzi?

ja nic nie powiem bo takowego nie posiadam. przewijak jest dobry na początku potem jak potrafi się dokręcić to podłoga zdecydowanie bezpieczniejsza ;D

Gość Kupić? Nie kupić?
"przewijak jest dobry na początku potem jak potrafi się dokręcić to podłoga zdecydowanie bezpieczniejsza" Nie rozumiem? :) Jaśniej poproszę?

Gość Kupić? Nie kupić?
"Looo matko..nie wiem co to sie wkleilo! Skopiowalam adres do allegro,a jakies cudo wlazlo..." No te są trochę droższe i od razu z wanienką, a ja mam już zwykłą wanienkę i nie chciałabym jej dublować. Poza tym ten tańszy zdaje się mieć więcej przegródek i półeczek na różne drobiazgi. Jedynie co, to nie jest tak mobilny, bo nie ma kółek.

wybacz rzeczywiście niejasno napisałam. chodzi oczywiście, że dzidzuś potrafi tak się wiercić. Ja swoją teraz bezpiecznie tylko na podłodze przewijam.

z czystym sumieniem mogę ci polecić przewijak jest super !!!! kupiliśmy do łazienki bo był problem na czym przebierać małego ( pralka za wąska) a chusteczek nie używałam takich, używam pampersa są mokre i nie trzeba mocno trzeć

Gość Kupić? Nie kupić?
Ok, dziękuję za wpis! :) Nie to żeby mi się nie podobał ten przewijak z Allegro, ale kupiliśmy już wanienkę anatomiczną, z odpływem i jesteśmy nią zachwyceni, więc nie chcielibyśmy jej już na nic zamieniać. To polska Prima Baby: http://www.prima-baby.com/aktualizator/php/image.php?path=../photos/13Biggest1244097408.jpg :)

Gość Kupić? Nie kupić?
"z czystym sumieniem mogę ci polecić przewijak jest super !!!!" A czy jest stabilny? Bo wydaje mi się, że ma jakiś wąski rozstaw nóg? Ale może tylko mi się tak zdaje, nie wiem.

wiecie co? moim zdaniem te stojaki to badziewie moje dziecko waży 10 kilo i poprostu miałabym stracha, ze sie to rozwali pod tym małym klocuszkiem. ja miałam taką małą komudkę z jyska z szufladami i na położyłam przewijak, super mi się na tym dziecko przebierało, teraz wolę go raczej na łóżku przebierać, bo juz sie tak wierci, że lepiej nie ryzykować. ale droga autorko to twój wybór, a chusteczki są strasznie suche.