Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojmpmpkmp;kmop

ładny mam tyłek??[zdj]

Polecane posty

Gość ojmpmpkmp;kmop

sory musiłem was sciągnąć, proszę o pomoc... mam lipomastei;/ jestem facetem, mam 187 cm i waże 90kg i mam lipomastei, nie wiem jak dla mnie strasznie się tego wstydze;/ chciałbym schudnąć i pociczyć troche, ale mam pytanie ...jeśli schudne do 80 kg, lub 75kg...zejdzie mi to?? proszę o rzetelne info;/;/;/;;/;/;/;/

Gość a co to jest???

Gość a co to jest???
a, wiem, cyce :) ciężka sprawa :)

Gość ojmpmpkmp;kmop
powiększone piersi od tłuszczu...nie jakoś bardzo, no ale, nie jest to ładne, kurna i nie wiem co zrobić. mam to w sumie od roku...przytyłem , nie cwiczyłem i jakoś to sie tak potoczyło

Gość Agawaaaaa
A ile masz lat??

Gość ojmpmpkmp;kmop
22...to na 100% lipo jest, tylko się zastanawiam czy schudnięcie pomoże teraz...

Gość Agawaaaaa
zacznij ćwiczyć, jeśli masz to od roku to powinno zejść. A bardzo to widać, przez koszulkę też??

Gość ojmpmpkmp;kmop
ogólnie nie wyglądam źle jakoś, troche tłuszczu mi przyszło tylko najwięcej osadziło mi się na piersiach i wakacje, az wstyd się rozebrać...chciałbym do konca lipca schudnąć do 80 lub 75, przy tym ćwicząc dużo...ale czy to pomoże?

Gość ojmpmpkmp;kmop
przez koszulke tylko troche, ale bez koszulki to brzydko, nie jest jakoś bardzo...ale nie jest mało. i nie przesadzam...bo spotkałem się z komentarzem: "chyba musisz sobie biustonosz kupić" tylko byłem wtedy bez podkoszulka.

Gość el kolo
zacznij ćwiczyć na klate to ci sie to ładnie wyrzeźbi i rozejdzie. Rób pompki, cwicz na sztandze

Gość Agawaaaaa
ćwicz, nie jedz słodyczy, jedz zdrowo, wiem, że cięzko tak dbać o dietę i ćwiczyć, ale dasz radę, ja tez musze schudnąć

Gość ojmpmpkmp;kmop
bo sobie myślałem że jak spale caly tłuszcz to spale też z cyców, no tylko czytałem na forach ze chirurgicznie itd itd, kurwa tylko nie to....nigdy sie tak nie zaniedbam;/ schudne i bede dbał o siebie. Właściwie to potrzebuje otuchy bo nie mam komu o tym powiedziec... Sory, mimo wszstko nie jestem ciotą;p Chuj trza się wziąć do roboty.

Gość ojmpmpkmp;kmop
zaczałem robić pompki, ale musze jeszcze tydzień poczekać jak mi się skoczy sesja wtedy się wezme, napisze keisys czy mi sie udało, tak dla onnych. Dzięki nara:)

Gość uda ci się cycki zlecą jako
pierwsze, ale ćwicz na klatę najpierw z małym obciażeniem!!!! nie ze sztangą 50kg. pompki ok.