Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie moja wina tylko życia

życiowe zakręty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czytam forum od godziny i uświadomiłem sobie że moje życie to jedna wielka pustka. Mam 25 lat, słabo płatną pracę i brak dziewczyny od bitych 5 lat. Paradoksalnie jestem dosyć przystojny, a dziewczyny nie mam bo brakuje $$$$$$ Wszystko pchałem w studia. Teraz zanim się obejrzałem przeleciało mi przez palce 5 lat, nawet nie wiem kiedy. Coś czuje że nie będę miał ładnej i fajnej dziewczyny. Jakie to życie pojebane. :( :( :( :( :(

:(

Gość ty masz 25 lat i jesteś facete
m, ja mam 28 lat i jestem kobietą. w mojej mieścinie zarabiam 1800zł netto i uwierz mi, to nie mało w porównaniu z innymi. jestem sama, bez perspektyw na mieszkanie, faceta (rozstałam sie z jednym palantem), zegar biologiczny zwalnia... i co ja mam powiedzieć????? siedź cicho i nie marudź. dziewczyne znajdziesz.

a jeszcze gorzej że pochodzę z 25 tyś miasteczka :( :( nie sądziłem że tak chujowo skończę :(:(

jak masz 28 lat to masz gorzej niż ja :(

kurwa nawet takie patałachy z mojego miasta mają jakieś niezłe dziewczyny, a ja sam :(

Gość ja pierdykam no nie!
dlaczego nie założycie jeszcze tematów; Nie mam dziewczyny/chłopaka bo cuchnie mi z ust, nie mam zębów, mam biegunki, krzywego ryja albo garba i płaskostopie??? Nie macie nikogo bo jesteście ciamajdami, do dupy z takimi ciapciakami, bezradnymi, ociężałymi kretynami/kami!!!!

ja przez ten czas pracowałem za grosze i studiowałem. nie miałem $$$$ na dziewczyny, ani czasu :(

chyba mnie jakaś depresja dopadła :( :( :( :(

nie bój się ja mam tak samo;) mam tez 25 lat i tez skonczylem w takiej miescinie bo musialem sie wyprowadzic przez byla zeby o niej nie myslec i nie mam pracy... co wiecej mialem zawsze ten sam problem co Ty bo mam mega duze powodzenie ale nic przewaznie nie wychodzi bo nie mam kasy a ni ustawionych rodziców... taki mamy świat i moze pieniadze szczescia nie daja ale BEZ NICH NIE MOZNA NAWET MARZYC O SZCZESCIU CZYLI DRUGIEJ OSOBIE BO WIEKSZOSC DZIEWCZYN JEDNAK ZWRACA UWAGE NA PIENIADZE... Z JEDNEJ STRONY SIE IM NIE DZIWIE ALE Z DRUGIEJ DZISIAJ SIE MA PRACE A JUTRO NIE MA... DZISIAJ MOZNA BYC DYREKTOREM A JUTRO NIKIM BEZ SRODKOW DO ZYCIA... NO ALE STĄD SIĘ BIORA POTEM ROZWODY I ZDRADY... NIESTETY LUDZIE SIĘ POGUBILI I ZATRACILI WARTOŚCI - NIE LICZY SIE CZLOWIEK TYLKO CO POSIADA EW CO BEDZIE POSIADAL... A DZIEWCZYNY ZAMIAST DOBREGO WPORZADKU CHLOPAKA TO WOLA CWANIAKÓW ALBO OLEWACZY A POTEM SIĘ DZIWIA ZE FACECI TO SWINIE A SAME TAKICH WYBIERAJA

to jest jakiś paradoks właśnie. pajace z mojego którzy nic sobą nie reprezentują mają nawet ładne dziewczyny a ja sam mimo że nawet przystojny jestem. masz racje to wszystko przez pieniądze. ja musiałem pracować i całą kasę ładowałem w studia. teraz jestem po politechnice ale nie mam doświadczenia i nie chcą mnie przyjąć :(

NO TAK TO JEST HEH MOJE KOLEZANKI TEZ SIE Z PATALACHAMI ZADALY I OCZYWISCIE JUZ ZERWALY I MOWIA ZE KOLESIE TO SWINIE... A JA SIE WTEDY USMIECHAM - ANIE MOWILEM:) KONCZY SIE NA TYM ZE SZUKAJA WTEDY SPOKOJNEGO CHLOPAKA A JA NP TAKI JESTEM ALE MAM WYRABANE NIE BEDE ZBIERAL RESZTEK PO JAKIS CWANIAKACH;)

ale jestem wkurwiony :( może trzeba było szukać dziewczyny, a potem studiować ? sam nie wiem.:(

Gość ja pierdykam no nie!
tak sobie tłumaczcie :P do autora: a powiedz szczerze jak długo się starasz i ile cv wysłałeś, żeby mieć tą pracę? :P po studiach też przyjmują, tylko kłopot jest w tym, żeby zabrać dupę sprzed kompa i pójść na miasto, zainteresować się gdzie, kogo potrzebują, chodzić dotąd aż się czegoś nie znajdzie. nie rozśmieszajcie mnie taką patologiczną gadką, że nie macie dziewczyny, z powowdu braku pieniędzy. sami jesteście zerami. :P

heeh a na studiach to co myslisz ze dziewice ja znalem wiele dziewczyn ale zadna sie nie nadawala nawet na kochanke a co dopiero na stale jak widzialem co odpierdzielały na imprezach... chyba lepiej nie wiedziec ale prawda i tak zawsze wychodzi na wierzch bo moja byla zataila przede mna pewne rzeczy a potem i tak sie o nich dowiedzialem i byla w szoku lol

Gość wole morze
Wiesz a ja mam podobny problem, jestem w twoim wieku, podoba mi sie facet z widzenia, ale boje sie zaczynac znajomosc gdyz boje sie ze uzna mnie za totalne zero bo w zyciu tez wiele nie osiagnelam :( Czy wy faceci na to patrzycie?

hehe zerem to raczej Ty jestes do mnie koles bo mam dwa dzienne kierunki certyfikaty itp i nie cwaniakuj tak bo wlasnie tak gadaja zawsze synkowie Tatusi co pracuja u nich w firmie albo maja inne znajomosci...

"i jak tu się nie wkurwić " jak to mówił Liroy:( mieć dziewczynę i nie mieć pieniędzy? nie, to się kończy dzieckiem z braku kasy na antykoncepcję, albo zerwaniem też z braku kasy :( a jak się człowiek dorobi to już ma trochę lat i nie ma szans na dziewczynę. jakie to wszystko pojebane :(

Gość taka-sobie-ja
spoko chłopaki,ja w Was wierzę:) Jesteście młodzi i wszystko przed Wami.Pozdrawiam:)

najlepiej to być bananem :( mało ludzi jest porządnych i odpowiedzialnych i zawsze tak będzie. wszystko co dobre ,ładne dziewczyny, wartościowe są w deficycie. jakie jest prawdopodobieństwo że taką spotkam? kurwa niewielkie :(

Gość seniorita ole
Autorze ale ty sam sobie wmawiasz jakies farmazony! Gdzie tu chodzi o kase? Jesli poznajesz panienke ktorej zainteresowaniami sa tipsy, shopping, 3 x w tyg kosmetyczka, i bog wie co jeszcze w celu zainwestowania we wlasne kompleksy, to nie dziwie sie ze marwisz sie ze nie masz kasy! Ja wychodze z zalozenia ze parnerzy powinni razem sie czegos w zyciu dorobic, dla mnie nie ma znaczenia ile facet ma w portfelu, nie wiem skad takie cos ci przyszlo do glowy

zamiast za studia mogłem wziąć się za dziewczyny, zarobić trochę kasy i wyprowadzić się do warszawy :( a teraz to piwo po obiedzie

Gość seniorita ole
na świecie istnieja wartościowe kobiety tak jak wartościowi mężczyźni ale ty chyba podświadomie chcesz pryzciągać te lecące na kase, kurwa w życiu chodzi o MIŁOŚĆ a nie WYPCHANY PORTFEL

seniorita ole, ja mam już 25 lat niestety i co lepsze dziewczyny to pozajmowane. uświadomiłem to sobie czytając to pojebane forum :(

Gość seniorita ole
Niestety bariery sa ale tylko w głowach!! To wcale nie tak że w wieku 25 lat wszystkie wartościowe są już pozajmowane, sama jestem tego przykładem, a na tym forum jest ich wiecej. Po cholere czytasz jakieś bzdury? To jest jakieś dziecinne myślenie, nie znajde kobiety bo nie mam pieniędzy, lub bo wszystkie już są pozajmowane, dla mnie to są jakieś totalne farmazony! Wystarczy ruszyć tyłek i coś ze soba zrobić, gdzieś iść, coś zobaczyć, w różnych miejscach możesz kogoś poznać, a takie użalanie się nad sobą jest po prostu zbędne

wiecie dlaczego dresiarze i głąby mają fajne dziewczyny ? bo oni nie tracą czasu na szkoły, tylko idą da zawodówki, potem do pracy, mają jakieś 2000zł na budowie i nie inwestują w studia. mają czas na dziewczyny i dyskoteki. coś za coś :(

Gość mariawella
Nie masz dziewczyny bo nie masz kasy? To ty raczej dziwki szukasz a nie dziewczyny. Tylko dziwki lecą na kasę.

Gość powiem jedno
jestescie banda marudzacych frajerow..! jestem fajna dziewczyna, ucze jezyka obcego, mam cudownego, bardzo przystojnego chlopaka, ktory zarabia wiecej ode mnie, ale nie jest to nie wiadomo co, nie lezy na kasie. ale i tak mnie rozpieszcza :-p i nic innego nie jest dla nas najwazniejsze od nas samych. jestesmy szczesliwi tym,co mamy!!!! a wy jestescie jeczacymi frajerami. z takim nastawieniem to zawincie sie w przescieradlo i doczolgajcie sie na najblizszy cmentarz 🖐️

wtedy nie miałem zasu na dziewczynę i pieniędzy. spanie praca studia, tak wyglądało moje życie i 5 lat zleciało :(

Gość poprzez.łzy
na dziewczyne nie trzeba mieć $$$$$$$$ :/ na dziewczyne trzeba mieć serce.