Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do niczego jestem

Ucieknęod swojej rodziny

Polecane posty

Gość do niczego jestem

Już nie mogę! Jestem slabiej wykształcony od mojej zony ona zarabia trzy razy więcej. Teraz chce iść na stdia ( trzecie już podyplomowe ) 30 000 będą kosztować a to polowa naszych oszczędności. Potem będzie jeszcze więcej kasy zarabiać i pewnie kopnie mnie w dupę

Gość patriarchat boli niestety
nie jesteś jedyny w takiej sytuacji. Wręcz przeciwnie: wyjątkowa jest sytuacja, kiedy oboje małżonków zarabia podobnie, są na podobnym poziomie wykształcenie i kariery zawodowej. Częściej bywa tak, że któreś jednak zostaje w tyle z karierą. Bądźcie oboje dorośli i zajmijcie się sobą.

Gość do niczego jestem
Boję się żę za rok, dwa będę tym co ma g.. do gadania. Tylko nią się wszyscy zachwycają, tylko ona jest tą mondrą z przyszłością, ja jestem cały czas w tle. Nie wiem co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość patriarchat boli niestety
Co robić? To samo co powinna zrobić każda tzw. "kura domowa" bez względu na to, jak bardzo się kochacie: zabezpiecz się. Odkładaj pieniądze, szukaj lepszej pracy, aby, na wypadek gdyby żona naprawdę Cię zostawiła, jedynym Twoim problemem był ból emocjonalny a nie mieszkanie na dworcu.

Gość zarozumiała feministka
skoro ona jest tą "mondrą", to się dziwię że jeszcze Cię nie zostawiła :-O Może również pomyśl o dokształceniu się, np. na kursie poprawnej polszczyzny..