Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waneska

Czy ktoś z Was robił sam zawieszki na wódkę weselną?

Polecane posty

Tak jak w temacie? Może dysponujecie jakimiś wierszykami na zawieszki na wódeczkę bo chyba wyczerpałam limit na internecie na te wierszyki :)

Gość myszzzzzzz
a na cholerę Ci takie badziewie?

Czyś jest młody, czyś jest stary, Pij za zdrowie Młodej Pary, Lecz pamiętaj: Aby pić Pełnoletni musisz być! imiiona np: monika krystian 24 sierpień 2010

Pijcie Drodzy Przyjaciele Wszakże mamy tu wesele Zdrowie Młodych szybko wznoście No i bawcie się radośnie !!!!!

Jesteś brachu na weselu Pij więc zdrowo przyjacielu Chciałbym Ciebie jednak prosić Bym nie musiał Cię wynosić.

Gość myszzzzzzz
ale masakra :o

dziękuję :) może ktoś ma jeszcze jakieś ?:> myszzz- żeby było ciekawiej :)

Gość myszzzzzzz
jest tysiąc rzeczy, które możesz zrobić, żeby było ciekawiej, serio. Owszem, byłam złośliwa, ale tak naprawdę to po prostu jest straszny kicz, zwłaszcza te okropne, częstochowskie wierszydła. Jestem wredotą, ale w gruncie rzeczy radzę Ci z dobrej woli - pomyśl nad czymś innym, ciekawszym, mniej kiczowatym. Może jakieś fajne prezenty dla gości? Ciekawa dekoracja stołu?

Ja robiłam. Ale nie było wierszyków tylko nasze imiona data i obrazek z obrączkami. Robiłam z papieru wizytówkowego i rafii.

prezenciki goście otrzymają a na stolikach będzie wazonik z kwiatuszkiem , a zawieszki po prostu mi się podobają i nie uważam ,że są forma kiczu :) ale dziękuje za opinie

Gość lokatka
my tez mamy zawieszki na alkohol - nie chcialam zeby taka zwykla flacha stala na stole ;) wiec zeby dodac jakis weselny akcent kupilismy na gieldzie po prostu wstazeczki na wodke :) taka zwykla petelka z cienkiej tasiemki, a na srodku kwiatuszek :) cos w stylu: http://images41.fotosik.pl/119/dca393effe3a8ff7med.jpg http://www.sklep-izabela.pl/images/product_1204494122_1894963845_ZAWO-1.jpg na pewno nie wszystkim sie taka forma podoba, ja tez jednak nie chcialam zawieszki z wierszykiem ;)

te zawieszki to żenada - kup porządną markową wodę a nie będziesz musiała etykietek niczym zatykac

Gość levelka 8
ja robiłam z odpadów od zaproszeń, wyszło super

a kto mówi o zatykaniu etykietek .kupuję Finlandię więc myślę ze to dobra wódka. Etykietka będzie zawieszona na szyjce butelki.

Miarka a masz może te wierszyki?:>Może gdzieś Ci się zachowały na kompie :)