Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka...

ile razy zdradzilyscie stalych partnerow?

Polecane posty

Gość judytka...

ja przez dwa lata wczesniejszego zwiazku 3 a wy? :)

Gość cerin
Jasne. Jesli to prawda, to pogratulowac facetowi,ze juz nie jest z Toba.Pewnie znalazl sobie juz kogos fajnego.

Gość judytka...
nie zostal gejem

Gość wretgf
powiedz mi taka rzecz jak go zdradziłas rz drugi nie miałas wyrztów sumienia nie było ci źle z tym jak on cie przytulał mowił ze cie kocha??

Gość judytka...
po pierwszym razie tak bylo, ale pozniej zrozumialam, ze to nie jest ten z ktorym chce byc, ale do niego to nie docieralo jak mu mowilam, ze powinnismy sie rozstac, wiec...

Gość wretgf
wiec bałas sie samotnosci byłas z nim dalej pukając sie na boku z innymi egoistka

Gość marcelkochanek
w najnowzysz badaniu spolecznosciowym przeprowadzonym przez gazete cat;s na pyatnie czy zdradzilas swego meza na 1000przepytanych kobiet az 694 zdradzily z tego 331 wiecej niz jeden raz z czego 194 zdradza regularnie.Drogie Panie forum jest anonimowe nie bujcie sie o tym mowic.a przeciez nic co ludzkie czlowiekowi obce byc nie powinno!

Gość marcelkochanek
w najnowzysz badaniu spolecznosciowym przeprowadzonym przez gazete cat;s na pyatnie czy zdradzilas swego meza na 1000przepytanych kobiet az 694 zdradzily z tego 331 wiecej niz jeden raz z czego 194 zdradza regularnie.Drogie Panie forum jest anonimowe nie bujcie sie o tym mowic.a przeciez nic co ludzkie czlowiekowi obce byc nie powinno!

Gość to normalne że zdradzamy
zdradzamy z róznych powodów, braku czułości, zauroczenia innym, z przypadku, ale nigdy nie mówię swojemu partnerowi że go zdradziłam, wręcz przekune go że zdrada jest dla mnie końcem związku, każdy ma rozum i wie że takie rzeczy się zdarzają