Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samo_zycie...

nowe znajomosci

Polecane posty

Gość samo_zycie...

wlasnie rozstalam sie z kims z kim spedzialam sporo lat mam 29 lat, budowa ciala normalna, uroda przecietna, w glowie poukladane, wyzsze wyksztalcenie, zarobki calkiem niezle obawialam sie samotnosci ale lepiej bylo zakonczyc toksyczny zwiazek, teraz mam dosc spore obawy czy uda mi sie kogos poznac i jaka forma nawiazania znajomosci bylaby najlepsza, jak to jest z poznawaniem przez internet, czy tylko laski maja szanse??? problem jeszcze w tym ze moj ex bardzo mnie ograniczal, stopniowo pozbawial mnie moich znajomych, ale to nie czas pisac o czyms co bylo toksyczne, cale szczescie ze sie z tego wygrzebalam jakie mam szanse aby kogos poznac? wiem nie zamykac sie w domu ale raczej mi to nie grozi bo zawsze bylam otwarta osoba ale boje sie ze bedac przecietnej urody nie mam realnych szans

Gość bardzo przeciętny facet
szanse na poznanie kogoś masz :) piszesz inteligentnie i rozważnie ... nie wiem tylko czy kafe to odpowiednie miejsce na to:) ja poznałem tutaj swoją byłą dziewczyne, ale potem się pokićkało... uczucia mieszane co do takiegop zapoznawania płci przeciwnej :( masz mój mail u góry, mogę popisać z Tobą na ten temat ale nie na forum idę spać, dobranoc

dlaczego pokazało inny mail??? jeszcze raz dirk_pit@onet.eu

Gość samo_zycie...
no kafe nie chce traktowac jako "tego" miejsca mysle ze to ostatnie miejsce na mojej liscie ciekawych miejsc gdzie mozna poznac kogos ciekawego, ale nigdy nie mozna mowic nigdy... pomysle, moze.... napisze ale raczej aby pogadac tak o wszystkim i o niczym :)

Gość samo_zycie...
a skad jestes?

wielkopolska własnie chodzi mi o pisanie o wszytki i o niczym, bez zadnych obietnic i nadzieji :) P.S mam 29 lat, ciekawe co??

Gość samo_zycie...
a ktos mial isc spac....

... już uciekam :)

Gość samo_zycie...
no to ja tez uciekam dobranoc :)

Gość b.p facet
obudziłaś się już ??? :)