Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porazka ...

Dziewczyny o cienkich małych ustach

Polecane posty

Gość co za porazka ...

Są tragiczne. Piszę ze swojego doświadczenia. Zołzy i idiotki . W dodatku wyglądają jak podstarzałe wiedźmy i muszą stroić te swoje minki bo chcą uwydatnić to NIC..Wiecznie naburmuszone wszystkiego się czepiają nie bez powodu kumpel powiedział że jak baba ma wąskie usta to nie ma nic gorszego

Gość foczka zboczka
ić spać

Gość ufffffff
A ja nie lubię u dziewczyn war obciągar

Gość co za porazka ...
taka jest prawda znacie jakąś ładną o cienkich ustach? bo ja nie .. moja była mnie urzekła czym innym i żałuje że się w to wpakowałem wieczne humorki nic nie pasuje weszła mi na głowe zołza powalona i wredna mój kumpel spierdalał od takiej żonki jak najdalej nie ma życia z taką babą

Gość co za porazka ...
apeluje jędzę nie nabiore sie wiecej na cienkie usta zreszta w pore się zorientowałem że to jest aseksualne zero kobiecosci kobieta powinna miec pełne usta i powiekszcie sobie jesli ich nie macie bo miec usta jedzy to porazka jestescie tragiczne

Gość asertywna kobieta
moj tata tez ma taka teorie o kobietach z cienkimi ustami ja spotkalam w zyciu takie 2 wredne z cienkim ustami

Gość bolberaac z turkie
spotkałem i zakochałem sie jest boska , piękna atrakcyjna nie znoszę bab z wielgachnymi usciorami fee kojarzą mi sie z nieprzyzwoitkami i wrednymi sukami.

Gość co za porazka ...
a ja doszłem do wniosku że wszystkie jakie znam o tzw krawędziach to wszystkie to takie zołzy do jednego wora i wogóle jak to postarza twarz jak u baby jagi ja pierdziele gdzie ja mialem oczy !!!!!!!!

Gość co za porazka ...
taka jest prawda wstretne zołzy

Gość co za porazka ...
Wysokie czoło ma świadczyć o inteligencji, wąskie usta o skłonności do okrucieństwa!!!!!

Gość to prawda .
zolzy pojebane

Gość łohohoh
a ja nie cierpie facetów o wielkich ustach, bo się strasznie slinia! Jak poznaje kogos i po tej pierwszej granicy jak dochodzi do pocalunku i facet beznadziejnie caluje to jest juz u mnie skreslony! Nienawidze jak facet gleboko otwiera paszcze i obslinia mnie cala dookoła.. bleeeeeeeee !!!!! Zreszta z dziewczynami pewnie tez tak jest . Jak ma duze usta to sie slini. Ja mam usta ani male, ani duze - jak na moje oko są w sam raz, jak chce je uwydatnic to wystarczy tylko odrobina blyszczyka. Pewnie myslicie skad wiem ,ze ja sue nie slinie. Bo wiem. Całowałam się nie raz i bez kapania z brody się obeszło. Wystarczy ,ze uda mi się z kimś dopasowac ustami i nie ma problemu. a i do facetów... PROSZE!!!!! GOLCIE SIĘ!!!!! ALBO ZAPUSCCIE!!! to boli jak drapiecie swiezym zarostem!

Gość Tutaj byl taki temat o dziewcz
co sie uwazala za porzadna i naturalna nie pamietam tytulu i nie moge go znalesc, autorka miala bardzo cienkie usta i wygladala na wredna

Gość kaanalizacja
taka jest prawda :) ciekawa teoria

Gość kocham takie usta u kobiet jak
u angeliny jolie

możecie śmiać sie ale coś w tym jest spotkałam się w tym w życiu ;)coś w tym jest co autor pisze

Gość ja tez tylko takie spotykalam
moze to od stałego zaciskana warg ze zlosci? heehe.

Gość już się zleciały te co myślą ż
e mają jak Angelina:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zauważyłem, że prawie
wszystkie zakonnice mają, cieńkie zaciśnięte usta, i są tak wredne, a rękę tak bolesną, nieraz doświadczyłem to na swoim dupsku, za dzieciaka.......

Gość te z cienkimi sa wredne
cos w tym jest zaciska sie ze zlosci

Gość fioletowa mandarynkowa
coś w tym jest te panny co znam takie właśnie są ,chyba macie racje od ciągłego zaciskania :)może jescze mają popękane szkliwo i migreny od zaciskania zębów:D