Natura zniszczyła mi życie 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Trzymajcie kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjfp;gdg Napisano Czerwiec 22, 2010 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec wyzwolony 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Nie zapomnij przy okazji dokonać przeszczepu zwojów mózgowych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Czerwiec 22, 2010 ta trzy mam kciuki oby ci sie udala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 co zmieniasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusil 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Można do września jeszcze się wyleczyć, powiedz,co ci dolega, a my tu poradzimy co i jak. serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troche Zbyt Pewna 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 witam w klubie chodzi o to aby w zyciu wygladac swietnie - a nie ORYGINALNIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troche Zbyt Pewna 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 oraz bawic sie z mezczyznami zycie jest tylko jedno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Czerwiec 22, 2010 ależ enigmatyczny temat, można to także rozumieć, po ogólnowojskowemu, szykuje ci się ruchanko na maksa, zgodnie z hasłem rezerwistów: co sie daje , to sie kraje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natura zniszczyła mi życie 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natura zniszczyła mi życie 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Ja wiele w życiu przeszłam i nasuwa mi się jeden wniosek niestety liczy się maska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach