Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..tajemnicza..

Odchudzanie od teraz !?

Polecane posty

w sumie bym sie przyłączyła ale nie wiem jak czesto bym tu pisała,poza tym u mnie to takie odchudzanie na pół gwizdka,bo zawsze jak sie biore za restrykcyjne diety kg wracają

zleciałam do prawie 40kg i chcialam dalej sie odchudzać. a mialam wtedy.. 17 czy 18 lat. do szpitala na terapie.. zglosilam się dobrowolnie ;p

dzieki ze odpowiedziałas,jezu to schudłas 50 kg...dobrze ze poszłas dobrowolnie,bo juz myslałam ze pod przymusem,no ale przeciez po 18 r.ż. nie mozna nikogo do tego zmusic

Gość ..tajemnicza..
husky no to dobrze ze przejrzalas na oczy .. no ja tez taak mialam juz ze chudlam i tylam njeszcze dodatkowo z plusikiem.. no ale trzeba probowac..

no normalnie z wlasnej woli. co w tym dziwnego??? to nie był taki szpital, szpital.. tylko klinika calodobowa. tam byli sami terapeuci itp. a my normalnie w ubraniach, mielismy normalne pokoje, a nie ze pizamki i lekarze w fartuszkach :P btw, a moge wiedziec chociaz czemu się tak dopytujesz?

Gość heihiehie
moze ja sie skuszęęęęęę:):):):)też mam kilka kg za dużo,a dokładnie jakieś 7:):)

no Ty siedem.. ja troszke wiecej :P:P:P a nawet duzo wiecej.. z jakies.. 20 i byloby git.. wlasnie sobie zrobilam salatke na jutro.. oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i poskubalam. ale tyylko troszke :)))))

witaj taajemnicza,ja podobnie jak heihiehie mam do zrzucenia 7 kg,dzis sie zwazyłam i jest 65,a mój ideał to 58.ale nie wiem corobic,bo po restrykcyjnych dietach rzucam sie na jedzenie i tyje błyskawicznie.mam za soba schudniecie do 50 kg a potem przytycie do 70,jestem zmeczona odchudzaniem po którym tyje z powrotem

no tak jest zazwyczaj.. efekt jojo i jeszcze przybywa.. dlatego powinno jadac sie normalnie tylko w malych ilosciach, czesto ( 5 posilkow dziennie) do tego moze dojsc basenik lub jakies male cwiczonka :) i efekt napewno bedzie.. tylko trzeba miec silna wole.. ja niestety musze sie za siebie wziac ostro.. pierwszy dzien jadlam, ale mniej troszke. drugi ograniczalam sie do chleba ( chleb waza) dzis.. zjadlam salatke wlasnej roboty z feta ( moze kaloryczne ale pychotka:P oczywiscie nie duzo tej fety tylko kilka kostek do smaku:) ) jogurcik naturalny z waza :) na obiadek mam klopsiki i suroweczke i ziemniaczki.. oczywiscie porcja bedzie 1/4 tego co jadlam kiedys. ale zawsze jakies pysznosci:P pozdrawiam

ja wczoraj dobrze zaczełam a potem dałam ciała ze stresu,taka jedna sytuacja wynikła,dzis rano tez jadłam niestety sporo,ale teraz jeszcze tylko makaron z osobiscie zrobionym sosem pomidorowym i biore sie za siebie.ja mam niestety tak ze stres wywołuje u mnie napady głodu :-(