Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddtfffyfyfyfyfygfyyfyfyyffyfyf

Czy on się nadaje?

Polecane posty

Czy facet z wąsami i w okularach,który wygląda jak matoł może zostać Prezydentem?

który chce sprywatyzować szpitale

Gość lekjfoijohgodfjgoidfjg
a co ty masz do prywatyzacji szpitali. to bardzo dobrze zrobi :o

Gość ddtfffyfyfyfyf
a stało by cie wydać kilkadziesiąt tysięcy zł na operacje?myślisz że nie byłoby kolejek,lekarze by się zmienili?

co za tlumok. ile ty masz lat?? po choooj zabierasz glos jak nie masz o niczym pojęcia??? wiesz co to znaczy prywatyzacja??? :o co za matoly tu siedza ja nie wiem

szpitale dzialalyby na takiej samej zasadzie jak teraz. WSZYSTKO BYŁOBY BEZPŁATNE. jedynie statut szpitala zmieniłby się na prywatną firme.. i jak kretyn zostanie dyrektorem i narobi dlugow.. to szpital oglasza upadłość... a nie jak teraz, porobi milionowych długów... bo przeciez panstwowego szpitala zamknąć nie można. a dyrektor szpitala majac przed soba perspektywe upadku firmy.. bedzie rozsadniej wydawał pieniadze, a nie szastał nimi na prawo i lewo, bo i tak zawsze pozyczyc moze masz.. dokształć się imbecylu

Gość ddtfffyfyfyf
tak tylko bardzo dobrze wiem jak wygląda prywatne leczenie nie musicie mnie oświecać ,a przy tym wyzywać.Zresztą na pewno bez drogich prywatnych ubezpieczeń pewnie się nie odbędzie.A jak jakiś kretyn narobi długów to szpital zlikwidują i przekształcą w hipermarket.

ja tez wiem jak wyglada prywatne leczenie i zapewniam cię, ze to nie ma nic wspolnego z prywatyzacją służby zdrowia. tu chodzi jedynie o przekształcenie statusu szpitala.. na firmę i własnie wtedy tych długów nie narobi.. nie zdązy, bo szpital oglosi upadlosc i koniec!! z taka wizja, beda nimi rozsadniej zarządzac. a to nie ma nic wspolnego z prywatnym leczeniem sie. wszystko pozostanie bezplatne nadal. rany, potem takie tluki ida glosowac, co mysla, ze prywatyzacja szpitala wiaze sie z placeniem za leczenie. no nic dziwnego, ze panuje chory kaczyzm.

Gość ddtfffyfyfyfyf
takie leczenie jakie chce zaproponować PO,to może by się sprawdziło za granicą a nie w Polsce. W Polsce mało przeznacza się PKB na leczenie.Polak wydaje mniej pieniędzy na składkę od Czecha czy Węgra.Nie ma co się oszukiwać wciąż jesteśmy biednym krajem.Dużo ludzi żyje w nędzy.Najpierw należy wzmocnić gospodarkę,podnieść renty i emerytury,podnieść płace.Bo szpitale choć zadłużone to jakąś leczą a jak bedą prywatne?