Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama ;)

dieta i ćwiczenia :)) szukam porady...

Polecane posty

Gość taka jedna mama ;)

witam Was. chciałam zasięgnąć porady dotyczącej ćwiczeń na mięśnie brzucha,ud. jakie polecacie? co zrobić by pozbyć się boczków?planowałam hula-hop ale nie wiem czy to dobry pomysł. jestem ponad 10 miesięcy po porodzie.2 celem jest schudnać około 5 kg, mam 1.65 i waże 58 kg. macie jakąś sprawdzoną dietę? nie jem ziemniaków,chleba,ograniczam słodycze do minimum a waga dalej ta sama. z góry dzięki za porady. :)

Gość taka jedna mama ;)
up ;)

Gość tickleHisPickle
hey:) Mam 165cmwzrostu i 58kg, jestem 9mcy po porodzie. I też kupiłam sobie hula-hop, ale jakoś mnie nie wkręciło. Dziewczyny tutaj polecały ćwiczenia 6 weidera. Chyba spróbuję, bo brzucho mi odstaje okrutnie:) Masaż pod prysznicem mogę Ci polecić. Ładnie ujędrnia rozciągniętą skórę.

Gość taka jedna mama ;)
zimna-ciepła woda na przemian?spróbuje. mi też brzuch odstaje, no i te okropne rozstępy :(

Gość taka jedna mama ;)
a skąd wiesz że się nie ruszam?

Gość taka jedna mama ;)
i nigdzie nie zadałam pytania czy schudne tylko że chce schudnąć. rozumu troche :/

6 weidera nic nie da na tłuszcz. Ona jest do rzeźbienia mieśni, a jak jest sadełko to mięśnie się ukształtują ale pod nim i nic nie będzie widać. WIem bo przerabiałam :O Basen, bieganie, takie ogólne ćwiczenia żeby spalić. U mnei sprawdził się ten zestaw: http://wdziek.info/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html Powodzenia :P

Polecam 8-minutowe Absy na brzuszek, mozna znalesc na googlach:) Ja po pierwszym porodzie cwiczylam je codziennie i nikt by nie powiedzial, ze bylam kiedykolwiek w ciazy;) Co do diety to Soutch Beach! nie wymaga liczenia kalorii, ograniczania sie itd. szybko sie chudnie, a efekt sie utrzymuje i przede wszystkim nie chodzi sie glodnym:D W pierwszej ciazy przytylam 20 kg a schudlam na tej diecie 27:) Teraz po drugim dziecku walka trwa.......

Gość TickleHisPickle
znalazłam tw absy. mhm...jak to bezboleśnie wygląda, jak oni to robią. Ale czuję, że będzie bolało. No nic, spróbuję. Jestem w desperacji:) link do absów poniżej www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY

hula hop jest świetny na brzuch, ale mi jakoś nie wychodzi:) jak byłam mała dziewczynką to kreciłam jak burza a teraz jakoś lipa parę razy i spada:O ja dziś zaczynam robić 6 weidera. Zalezy mi na zrzuceniu ok 3 kg, odpowiednio się odżywiam i do przodu:) zobaczymy jakie będa efekty. Aha i biegam za moim 1,5 roczniakiem to tez jest niezły wyczym;) powidzenia

Gość dsfvsfsadwszfd
hulla hoop jest dobre jak ma sie zdrowy kregosłup ja mam problem z częścia lędźwiową i myslałam ze umre po hula hoop

No i co? Sprobowalas te absy? Napiszesz jeszcze raz ze sa bezbolesne i nie wymagaja wysilku???? mozesz z tej serii znalesc rowniez cwiczenia na posladki, ramiona, uda oraz rozciagajace! Ja sobie co drugi dzien robilam cala serie, tak po ok 50-60 min:) I te absy codziennie;)

Gość dsfvsfsadwszfd
ja mam problem z czescia ledźwiowa kregosłupa i jak musze stracic na wadze to stosuje marsze kilka razy w tygodniu długi marsz 1-,15 h najlepiej systemem interwałowym tzn. ide szybko, szybko, potem zwalniam (wiadomo jakies przejście, jakas babcia na drodze heh) potem znowu szybko teraz znowu zaczełam do tego bieganie

tych absów to ja sobie sprobuję :D One wymagają jakiegos sprzetu? Bo tak w ogole to mam problem ze skórą, za duża została, nie byłam na zadnej diecie, nie chudlam w szalonym tempie, postawiłam na cwiczenia i osiagnelam prawie to co chciałam. Tylko na skora cholerna została... :o

heheehehehehe rozciumkana ale na skore to juz chyba tylko operacja! Zadne cwiczenia nie pomoga niestety. Mozna jeszcze u kosmetyczki zrobic sobie takie fale radiowe na brzuch...obecnie je robie i musze przyznac ze mi pomogaja;) Ujedrniaja ladnie skore, ale niewiem w jakim stopniu Twoja jest rpzciagnieta;) Co do absow to tylko dobry podklad pod plecy;)

no nie tak bardzo zebym w bikini nie chodziła, ale mnie wkurwia bo mialam plaski brzuch a mam jakiegos pypcia. Nic to, może sie jeszcze wciągnie. Chwilowo postawiłam na szczypanie, masowanie, ugniatanie itp Wszelkie mazidła z guamem włacznie g.. dały :P