Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lyna

Stroje kąpielowe dla 'świeżych' mam.

Polecane posty

Zastanawiam się nad kupnem kostiumu kąpielowego. Kwestia jest taka,że mam 9 miesięczną córkę, a co za tym idzie - po ciąży moje ciało do tych ładnych nie należy. Rozstępy na brzuchu i boczkach. Obwisła skóra na brzuchu, rozchodząca się od boków. Strój jednoczęściowy będzie opinał brzuch, co może jeszcze bardziej wyodrębnić moje defekty. A strój dwu-częściowy, no co prawda - brzuch na wierzchu, średnio przyjemny widok,ale kto wie, może jak się go opali,to i nie będzie źle, rozstępy byłby mniej widoczne, ale jest ta lekko obwisła skóra. Jaki Waszym zdaniem strój najlepszy dla mamy ? :)

Gość salome1234
sama szukam stroju na lato i tez mam brzuszek. i rozstępy :( na pewno wybiorę dwuczęściowy, tylko wolałabym takie wyższe majty. nie będę wyglądać głupio? w końcu jestem młoda dziewczyna, a wyskoczę w takich majciochach.. jak znajdę takie rzecz jasna. widziałam w kolekcji HM z zeszłego roku, teraz pewnie już nie ma

Gość salome1234
tankini niee. po pierwsze, majtki i tak ma niskie, a po drugie góra wygląda jak koszulka

Gość Maja_79
Ja kupowałam bieliznę ciążową w sklepie http://www.misterna.pl Nie wiem jednak czy są tam takie stroje kąpielowe. Coś na pewno się znajdzie, trzeba poszperać. Pozdrawiam!

Gość salome1234
bardzo ładne stroje na tej stronce, ale niestety, nie ma tam wysokich majtów :D

Gość olinka mała dziewczynka
a ja sobie właśnie tankini kupiłam takie ze spodenkami i jest super , brzuch zakrywa jak strój jednoczęściowy a jak mam ochote sobie poopalac brzuch kiedy nikt nie patrzy to sobie podnoszę górę i jest ok :)

Ja tez mam troche obwisly brzuch, rozstepow na szczescie nie mam. Sama chcialam stroj jednoczesciowy, ale maz sie uparl, ze ma byc dwu i koniec. Musze sie tylko troce opalic ;)

Gość salome1234
Twój mąż się uparł? mój mówi, że mogę założy jednoczęściowy, jeżeli mam się przejmować czyimiś spojrzeniami, ale ja nie widzę siebie w jednoczęściowym niestety

Moj mnie wciaz pociesza, ze wcale nie jest tak zle i ze przesadzam. Przymierzalam nawet ostatnio taki dwuczesciowy i faktycznie tragedii nie ma. Ale szalu niestety tez nie.

Gość też szukam czegoś

Gość palacz z petem w gębie
tak szczerze to zakryjcie te wasze obwisłe cyce i bebzony nie chce znowu nad morzem oglądać widoku matk polek psujecie cały piękny widok morza

Gość palacz z petem w gębie
ja pierdole te wasze rozstępy na dupie i brzuchu, te obwisłe cycki te grube i wielkie brzuchy fuj nie wstud wam ? wstrętny widok