Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajjaajaaaaaaaaaaa

EJ!! FACETOM SIE PODOBAJA CHUDE NOGI, KTÓRE MAJA LEKKA PRZERWE MIEDZY UDAMI!!

Polecane posty

Zauważyłam to juz kolejny raz!!!!! Moim zdaniem, to sexi wyglada, a teraz widze jak faceci to lubią! moja siostra tak ma i juz kolejny raz słyszałam od mojego kolejnego kumpla,że mmmm zgrabniutka, szczuplutka, sexi wyglada z ta przerwą. Sama jestem raczej okrągła i co?? I powiem Wam cos!! Widzę po sobie i po mojej siostrze, ja jestem okraglejsza, ale mam troszke ładniejsza twarz, ona jest szczupła i zgrabna, a twarz ma taka sobie- i to ona ma wieksze powodzenie niz ja! I jak jeszcze raz przeczytam w jakiejsc gazecie,że facetom podoba sie jak kobieta ma troche ciałka to kooorva wyjebie taka gazete przez okno!!

Gość gdfkhgjksadh uh rgkdsnzfks
:D

Gość czyli siostra
ma troche krzywe nogi? bo to nie jest normalne.

krzywe raczej nie, ale ma szczupłe i nie łączą jej sie w udach

tez mi sie wydaje ze tak jest, bo nie raz to slyszalam....ale wszystko zalezy oczywiscie od gustu

Gość prawdziwy facet.
Tak naprawdę to interesuje nas zupełnie inna dziura między udami:classic_cool:

Gość DanKa__=
Masz racje. Jest tak. Koleś jak widzi chudzielca nawet z brzydką gębą to się za nim ogląda a może iść laska z ładną buźką ale okrąglejszą pupcią to nic. Wiem po sobie. Jak byłem szczupła i wyglądałam prawie że jak anoreksja to każdy się oglądał a jak mam teraz troszkę iweej ciałka (przytyło mi się) to już mniej. Nie wiem co oni w ych chudzielcach widzą przecież to same gnaty

Gość nieprawda ja jestem
zgrabną blondynką, a moja kolezanka dosyć gruba, niską brunetką, ale z twarzą pocahontas i bardziej lecą na nią.

nawet ja obejrze sie czasem za anorektyczka bo mnie ten widok przeraza wiec faceci patrzyli sie na ciebie pewnie z tego wzgledu a nie jak przypuszczam bo im sie taka anorektyczka spodobala

cos w tym jest, widze to przeciez na codzien, czesto z siostra gdzies wychodzimy, różnica w naszej budowie jest znaczna- ona 170cm i 52kg, ja 168cm i 67kg

Gość nieprawda ja jestem
ale u mnie to sie wcale nie sprawdza. nie jestem brzydka, ale z twarzy sądze, że to moja koelzanka jest ladniejsza. ja jestem zgrabniutka ona niska i gruba i co ?

Gość \znaczy ze Twoja siostra ma
wadliwa anatomie...przerwa miedzy udami swiadczy o tym,ze powinna popracowac nad udami bo to nie jest normalne....