Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele za pasem

dluga suknia na wesele-przezytek?

Polecane posty

Gość wesele za pasem

dziewczyny, prosze o rade i opinie. czy dluga suknia na weselu to teraz przezytek? mam wesele brata za kilka tygodni i chcialabym kupic piekna i elegancka suknie, ale dluga. wybralam juz i zastanawiam sie na kolorem granatowym lub zielonym. jest z satyno-lykry, bez ozdob, falban, w ksztalcie litery A. bardzo klasyczna i elegancka. na moim weselu przewazaly krotkie zwiewne sukienki, zauwazylam tez na innych mode japan style, sukienki krotkie, falbaniaste, bombki. jesli wystapie w klasycznej i prostej sukni to wyjde na idiotke nie znajaca sie na modzie?

Gość ja kupuje najczesciej
nie to forum... ale odpowiem bedziesz wygladac troszke nie modnie i ta satyna.....chryste, wszedzie wszedzie... nie znosze d

Gość wesele za pasem
wiem, ze nie to forum :) ale siedza tu fajne kobitki wiec pomyslalam, ze ktoras pomoze. czyli jednym slowem japan style, falbanki, bombki i krotko...

Gość hagneta
a dlaczego to sie zwie japan style ? raczej cudne dzieci-kwiaty - boho. Suknia prześliczna!! Ja bym w takiej kiece na łąke poszła lub plaze. Hmm.. wydaje mi się,ze nadal obowiązują długie suknie, zwłaszcza proste i subtelne - kształt litery A z pewnością bedzie pasował. Moim zdaniem odchodzi się od gorsetów, choć przechodząc ostatnio pod kosciołem z którego wychodzili goście weselni to zarówno stylowość jak i kolorystyka - była nie do ogarniecia - zupełny misz - masz i dobrze. Najwazniejsze to się fajnie bawić.

Gość pole obowiązkowe i już
ja na ślub siostry miałam krótką-elegancką i faktycznie takie przeważały. nie żadne długie-boho czy japan style tylko właśnie krótka elegancja. Sama zdecydowałam się na taką bo jestem niska i w długiej bym się 'utopiła' i dlatego że było to gorące lato a mi zależało na tym żeby się nie 'rozpłynąć' i mód swobodnie tańczyć.

Gość a kuku panie kruku
Ja osobiscie wole chodzic w dlugich sukienkach na wesele,bo moje nogi są okropneeee:/

Gość pole obowiązkowe i już
sukienka z allegro którą ktoś tu podał - ładna ale nie na wesele. To jest zwykła bawełna a takie coś nie będzie eleganckie. Ile osób tyle pomysłów na strój weselny, więc jeśli czujesz się dobrze w długiej i ładnie w niej wyglądasz to bierz ją. Najwyżej będziesz się wyróżniać z tłumu - a czy to źle?

Długa, skromna i elegancka , dlaczego nie ? Przynajmniej będziesz się wyróżniać z tłumu. Jeśli w takiej wyglądasz korzystnie to nie masz się co zastanawiać.