Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl;'/,mnb

chciałabym zmniejszyć ...

Polecane posty

Gość sdfghjkl;'/,mnb

pierśnionek ,który nie jest ze srebra,a z jakiegos metalu kupiłam go w H&M rozmiar M,ja potrzebuje S...czy można gdzies go oddac ,aby mi go zmniejszyli ,czy można tylko wyroby wykonane ze srebra? bardzo mi się podobał ten pierśnionek i juz mialam nawet taki głupi pomysł,aby gume do żucia wsadzać ..:O

Moja sister chciała naprawic kiedyś sztuczną biżuterie i nigdzie nie chcieli się tego podjąć. Więc wątpię, że ktoś zmniejszy ci ten pierścionek.

Gość Trutnia Pospolita
Jubiler zrobi ale na twoje ryzyko.

Gość sdfghjkl;'/,mnb
o kurcze:(( on niby utrzymuje sie na palcu,ale wiadomo pójde gdzies na impreze,potańcze i moze sie zsunąć ,a mam patykowate palce .. chyba serio zastanowie sie nad kawalkiem tej gumy :D

Gość Ewaldi
są różne stopy metali albo odlewy , obawiam że nikt się nie podejmie

Gość sdfghjkl;'/,mnb
o nie .. jak ma mi spieprzyć pierśnionek to juz wole chodzic z lekko za duzym,albo spróbować z tą gumą ,włoże kawałek za obrączke i już .. ale wiadomo wolałam ,zeby był zrobiony normalnie;) za bardzo mi sie podoba,zebym miała zaryzykować jego zniszczeniem..:(

No ale czy biżuteria z H&M jest na tyle droga, że nie możesz pozwolić sobie na kupno takiego samego tylko mniejszego? A ten w rozmiarze M sprzedac jakiejś koleżance?

Gość sdfghjkl;'/,mnb
w tym problem ,ze nie ma w rozmiarze S i nie mieszkam w mieście ,w którym jest ta sieciówka.. nie jest drogi kosztował 20zł,ale bardzo mi sposobał duzy,turkusowy .. co mi po tym jak go sprzedam skoro u siebie takeigo nie znajde,a jak znajde to za 50zł ...

Gość Ewaldi
przejdź się do złotnika i pokaż ten pierścionek , fachowiec wykona ze srebra lub złota dokładnie na wymiar, za srebrny zapłacisz ok. 100 zł.

Gość Ewaldi
a może masz trochę złomu srebrnego albo złotego to wyjdzie jeszcze taniej :)

Gość sdfghjkl;'/,mnb
100zł?:D to troche dużo jak za pierśnionek ..