Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak 77

praca licencjacka i numery stron

Polecane posty

Gość nie wiem jak 77

witam mam taki problem.. mam prace licencjacką i pierwszą stronę tytułową. drugą podziekowania i na trzeciej już zaczyna sie spis treści i jak mam to zrobić,żeby dopiero zacząc numerowanie od tej trzeciej strony bo zaczyna mi od drugiej z podziękowaniami

Gość skoro tego nie potrafisz
to może jednak nie powinnać tego licencjatu obronić?

Gość tez mialam ten problem
wpisalam w googlach i wyskoczylo cos niecos..mniej wiecej robilam to tak że stawialam kursor na ostanim miejscu strony ktora chcialam miec nienumerowana ( w twoim przypadku na samym dole strony 2 poprawej stronie) potem wstaw->znak podzialu, pozniej kursor na pierwszym miejscyu strony ktora ma byc numerowana (u ciebie strona 3 u samej gory po lewej) i potem numerowanie od 1

Gość nie wiem jak 77
ale ja sie nie pytam czy powinnam czy nie tylko jak to zrobić? skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem to zamiast na kafe weź się za naukę..

Gość yhthrth
znam ten ból sama mialam z tym problem a osobie powyzej podziekujemy za komentarz powiem co ja zrobilam 1 -strony z imieniem nazwiskiem i tytulem sie nie numeruje podziekowania wydrukowalam oddzielnie czyli 1 strona tytul 2 strona spis tresci---tam gdzie masz w wordzie numeracja stron wccisniete jest pokaz numer na 1 stronie ty to wylaczasz "" potem wciskasz numeruj od 3 strony masz elegancko od spisu tresci cyfeerke podziekowania dołączasz do pracy miedzy 1 a 3 strona i gitara

Gość yhthrth
czyli 1stona bez numeru--imie nazwiska tytul 2 strona dołączona bez numeru podziekowania 3 strona od niej zaczyna sie numeracja-- spis tresci

Gość yhthrth
nie tepa nie tepa;P praca licencjacka musi byc pieknie dopracowana i warto zapytac tutaj niz potem plakac ze sie nie zapytalo :p

Gość FFx
Pięknie dopracowana? A po co? Licencjat dzisiaj nic nie znaczy. I tak będziesz się sprzedawała na magisterce, o ile na nią dotrzesz by wiązać koniec z końcem.

Gość gość
Czy w spisie trzeba zaznaczyć podziękowania?