Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa Paola

Jaki prezent na chrzciny

Polecane posty

Witam, mam pytanie. Czy matka chrzestna powinna tylko ubrać dziecko do chrztu czy coś więcej? Będę podawać dziewczynkę i nie wiem czy mam kupić jeszcze jakiś prezent

Gość zona ...........
jak to matka chrzestna ubiera dziecko do chrztu?? pierwsze slysze... poza tym kup cos praktycznego.....zapytaj moze rodzicow co im potrzeba a jak nie to daj forse

Gość chinota
Ja mam być matką chrzestną - dziecko jest mojego brata Też słyszałam od koleżanki że matka chrzestna ubiera do chrztu, a ojciec chrzestny kupuje paschał Oprócz tego chciałabym coś dziecku kupić jeszcze się zastanawiam co

Gość +48 to ja
umnie matka chszesna nie ubieralam mojej corki ale kupila srebrna grzechtke z perelka corka bawila sie jak byla mala a teraz mam grzechotke schowana dostanie ja jak bedzie duza i bedzie miec swietna pamiatke . ja jak podawalam do chszty dziecko chlopca to ubralam 20zl w bucika i pampersy oraz lancuszek srebrny

Gość a ja jako matka chrzestna
dalam tropikalna mate tiny love

Gość chinota
ja myślę żeby dać jakąś biblię obrazkową ewentualnie prawdziwą ładnie wydaną (prezent na całe życie) Ewentualnie coś na temat świętej - imienniczki w końcu chrzest to przyjęcie świętego za patrona, w tym przypadku Barbara.

No ja też jako matka chrzestna dałam małej mate edukacyjną, i złoty łańcuszek..

Gość WIMA
ja ostatnio dałam 500 zł