Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się wizyty u ginekologa

boję się wizyty u ginekologa

Polecane posty

Nigdy nie byłam u ginekologa a wydaje mi sie ze mam objawy grzybicy pochwy. Co sie stanie jesli nie pojde z tym do lekarza?? przejdzie samo??

nie uprawiam jeszcze seksu

Gość i nigdy nie bedziesz....
z tak zagrzybiala cipa, jedynie wystaw cipe gajowemu

Gość daj spokoj ,dziewczyna
w dzisiejszych czasach boi sie lekarza ! Nic ci nie zrobi ,a grzybica o ile jest ,sama nie przejdzie !Idz i nie czekaj.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a jakie masz objawy?

Gość kwiatuszek 2 7
samo nie przejdzie. jeśli się wstydzisz to idź pierwszy raz do ginekologa kobiety. pierwszy raz jest najgorszy a potem to już będzie bez znaczenia czy idziesz do kobiety czy faceta. będzie Ci wszystko jedno. chociaż z doświadczenia wiem że gin.mężczyźni lepiej leczą.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
mozesz sobie kupic masc clotrimazolum ale lepiej jakbys poszla do lekarza.. ile masz lat

swędzenie i "serowate upławy"

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
wizyta u ginka się przyda tak czy inaczej ale skoro nie chcesz spróbuj zaaplikować sobie do pochwy jogurt naturalny 2 razy dziennie w tym najlepiej na noc przez 1-2 dni powinno przejść a jeśli nie to wizyta będzie konieczna może złapałaś to po antybiotykach?

22 lata

nie brałam antybiotyków. Własnie nie wiem gdzie mogłam to cholerstwo złapac

---> kwiatuszek.... ja mam wręcz odwrotne doświadczenie... ale wiadomo ie ludzi tyle zdań :) autorko. bez stresu, idziesz i juz :) w końcu kiedyś bedziesz musiała iść, czy przez grzybice, czy przez ciążę :)

no to najwyższa pora iść:) zdrowie ważniejsze niż lęk..a trzeba robić sobie chociazby rutynowe badania co rok...ja bylam pierwszy raz w wieku 11 lat z mamą:D

Gość warftery
ja osobiscie wole chodzic do mezczyzny ginekologa,,,,

Gość nie wiem co ci doradzić
Powiem ci tak. Ja byłam u ginekologa tydzień po pierwszym stosunku z moim chłopakiem. Poszłam do prywatnego za 50 złotych. Powiedziałam mu że nie byłam dużo razy z chłopakiem, więc był ten ginekolog bardzo delikatny. Myślę też że jak trafisz na kogoś chamskiego to znienawidzisz ginekologów. Jeszcze chcę ci doradzić żebyś lepiej poszła do faceta ginekologa bo niestety ale oni są bardziej delikatni. Jak byłam u dwóch kobiet też prywatnie, to były chamskie i bolało mnie jak mi wkładały wziernik, to taka blaszana rurka. Faceci robią to lepiej, jak byłam u mężczyzn ginekologów to ani jeden nie wsadził mi tej rurki żeby mnie zabolało. A te dwie wywłoki to prawie tak na chama mi wbiły. Radzę ci idź do faceta bo będziesz miała traumę.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja tez mam 22lata ale do gin chodze co jakis czas.. i tez wole mezczyzn niz kobiety. pierwszy raz bylam u babki-strasznie wredna i niemila. teraz mam sprawdzonego ginekologa, zawsze wszystko wytlumaczy i wyczerpujaco odpowiada na moje pytania

Gość kwiatuszek 2 7
ja poszłam pierwszy raz do ginekologa kobiety bo się wstydziłam iść do faceta.miałam jakąś infekcję a ta mi powiedziała że mam jakieś nieprawidłowe komórki i leczyła mnie jakimiś lekami aż do momentu kiedy nic nie pomagało i nie wiedziała co dać to zrobiła mi posiew. wyciągnęła ode mnie sporo kasy bo to prywatne wizyty a ja młoda dałam się tak, do dziś nie mogę sobie tego darować. i co to wogóle za lekarz który mówi mi że tabletaek antykoncep. nie powinnam przyjmować gdy mam gruczolaka bo jest w nich mnóstwo hormonów, a w ciąży i tak więcej miałam. mój obecny lekarz był zszokowany tą panią doktor. PRECZ Z BABĄ GIN.