Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostane swira

borelioza,rumien wedrujacy

Polecane posty

Gość Problemalistyczna
Są dni, że czuję się dobrze, a są takie, że nie mam siły podnieść się z łóżka. W ogóle mam stany depresyjne... Jest ciężko. Rumień mi dosyć szybko zniknął i nie mam po nim żadnego śladu. W ogóle to nie ja go zauważyłam, a mój mąż - Tak bym nawet do lekarza nie poszła.

Gość dostane swira
A jakie antybiotyk dostałaś? Słuchaj , czytałam o pani dr Beacie z krakowa, ona leczy zgodnie z zasadami ILADS, moze Ci pomoże? Forum Borelioza na gazeta,pl pewnie znasz :)

Gość awika
dostanę świra - mogłabyś podać adres mejlowy? Mam taki sam problem :(

Gość awika
Podnoszę... Chętnie porozmawiam, a nie lubię udzielać się publicznie ;) Moje dziecko też ma prawie dwa lata.

Gość dostane swira
awika- odezwij sie sun_shine_@op.pl

Gość misiek1980
Witam,mam 30 la i mam problem 12 lat temu ukąsił mnie kleszc po ugryzieniu miałem plamę około 10 cm w miejscu ukąszenia i gorączke około 38 c,ale objawy zanikły po 3-6 tygodniach, wcale ni zgłośem sie do lekarza,po około 2 latach od ukąszenia zaczeły się problemy z bólami kręgosłupa lędzwiowego,potem problemy z sercem (zastawka),lecz najgorsze co mi dolega to okropne bóle obu nóg jest to ból rwący niedający spać ,nie pomagają mi żadne leki nlpz,jedynie tramal troche umieża ból choć tez niezawsze,czy to może być borelioza nawet po tylu latach??,Pozdrawiam

Gość fdgvxv
Może być. Zrób koniecznie testy z krwi na boreliozę!

szukam osob z Poznania tez chorujacych na borelioze,kontakt na maila borelioza.borelioza@wp.pl :)

Gość zoiśka
Niekoniecznie, boreliozę można stwierdzić z tego co wiem dopiero po 2 miesiącach od ukąszenia. Może po prostu jesteś na coś uczulona? Albo zrób testy na boreliozę dla własnego spokoju. Tutaj masz listę, która pomoże Ci wykluczyć boreliozę http://www.biorezonanswarszawa.pl/testy-na-borelioze/ :)

Gość gość
jak ktoś podejrzewa u siebie borelioze bo został ukąszony przez kleszcza to powinien się zgłosić do Lalimed na testy http://www.lalimed.pl/testy-na-borelioze/ - u nich na stronie jest wszystko dobrze opisane

Gość gość
Świetne mam doświadczenia z Futura Medica na Moniuszki w Krakowie, profesjonalna obsługa, super dokładna diagnostyka, tutaj nie dobierają leczenia na zasadzie – chybił trafił, tylko faktycznie działanie jest dobrane w punkt, przez co można szybciej i bezpieczniej się wyleczyć.