Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeybunny92

Opóźniająca się miesiączka !

Polecane posty

Gość honeybunny92

Witajcie! Mam pewien problem. Jest już 46 dzień cyklu, a miesiączki ani śladu :/ z reguły w 28-32 dniu cyklu dostaję okres. Fakt iż ostatnio miałam sporo stresów związanych ze szkołą oraz przyszłym wyjazdem do pracy, odstawiłam żelazo, gdyż miałam niewielką anemię oraz zapewne wysokie temperatury pogodowe mają wpływ na to opóźnienie . Doszło też do zbliżenia między mną, a chłopakiem jednak to było pod wpływem alkoholu i do niczego ''konkretnego'' raczej nie doszło [wtedy już okres był spóźniony tydzień] również byłam na dwóch imprezach pod rząd mocno zakrapianych alkoholem. Śluz pare dni temu był rozciągliwy, rzadki i przezroczysty. Od 3 dni praktycznie tego śluzu nie ma, a jak już to biały i gęsty. Pobolewają mnie jajniki i troszkę mam nadwrażliwe piersi, choć nie tak bardzo jak zwykle, oczywiście wypryski na twarzy no i ból żołądka, co przeważnie u mnie występuje przed okresem oraz mam nabrzmiały brzuch [jak przy wzdęciach] no i jestem też strasznie zmęczona od tygodnia ponad, nic mi się nie chce co jest u mnie nowością. Jednak miesiączki jak nie było tak nie ma. Ile może być dni z brakiem śluzu przed miesiączką ? Uprzedzam, że takie odchylenie zdarzyło mi się pierwszy raz od pierwszego okresu. Proszę o jakieś informacje :) Z góry wam dziękuję za pomoc !

Gość honeybunny92
Proszę piszcie coś, cokolwiek :) To dla mnie bardzo ważne ;)

Gość na co jeszcze czekasz
zrób test

witaj, a czy podczas stosunku pod wpływem alkoholu zabezpieczyliście sie? byłam wczoraj w podobnej sytuacji tylko ze mi się spóżnił okres 7dni. aż do dzis rano zauważyłam na pizdzamce krew az skakałam zradości mam 20 lat ale nie chce jeszcze dzidziusia. i miałam bardzo dużo stresów szkoła rodziną potem już sie martwiłam ze jestem w ciąży nie spałam po nocach ryczałam aż wczoraj przyjechał mój mały chrześniak bawiłam sie znim i wogule zapomniałam o miesiącze ciązy poszłam spac tez bez tej myśli wyluzowałam się i okres przyszedł, ja myśle ze stres robi swoje.brałam 3 dni kąpiele w cipłej wodze po pół h i moczyłam w mi9sce nog w bardzo ciepłej wodzie mi to zawsze pomaga spróbój ;D

Gość honeybunny92
No spróbuję, może mi to pomoże :) A co do testu, to raczej nie mam potrzeby go robić, ponieważ stosunku nie było. Może ktoś jeszcze powie coś na ten temat? Czy taki śluz występuje przed okresem ;)

Witaj, widzę że też sie niepokoisz o brak miesiaczki to tak jak i ja:( Dużo osób tłumaczy że może to być spowodowane stresem czy też zmęczeniem. Może tak jest też i w twoim przypadku. A moze ty pomożesz mi z moim problemem. Otóż Uprawiałam sex z chłopakiem podczas miesiączki (jednakże było to 1szego dnia i zazwyczaj jest ona słaba). używaliśmy prezerwatywy ale co najgorsze ze zsunęła sie ona mojemu facetowi i utknęła mi w środku, wysiusiałam ją dopiero drugiego dnia. Miało to miejsce 13 kwietnia. Od tamtej pory dostałam miesiaczkę w maju dokladnie 13. Mój cykl wynosił ostatnio 29 dni , choć bywało że czasami mi się przedłużał i nie mialam miesiaczki troszkę dłużej, ale teraz sie boję bo już od 3 dni powinnam mieć okres a jego nie ma.Proszę odpowiedź mi bo strasznie sie niepokoję.Nie chciałabym jeszcze zajść w ciażę Czy Dziekuję i pozdrawiam

Gość honeybunny92
Witaj! Na szczęście ja dziś dostałam. Jest to 48 dzień cyklu, więc uważam, że nie masz powodu do zmartwień. Też się bałam i to bardzo, ale z ulgą odetchnęłam kiedy zaczął mi się okres. A z reguły mam miesiączki regularne. Czasami się tak widocznie zdarza ;) Trzymam kciuki, abyś i Ty dostała, bo 3 dni opóźnienia to na prawdę nie jest dużo w porównaniu do 14-15 :)