Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guess_who

gdzie są wszyscy?

Polecane posty

a ja mam jutro egzamin, czyli zamias sie uczyc standardowo siedze na kafe :D🖐️

tak robią wszyscy:D a jak nie ma nic do roboty to idą spać. W sumie ja rano też muszę wstać, ale ciężko kafe opuścić.

Gość sosssssss
jesli trudno opuscic kafe to ludzie ratujcie mnie juz zanim bedzie za pozno :D help :D

ja juz dawno powinnam nynac... szlag by to trafil... i jutro znowu wory pod oczami!!

Gość kokojambo
Mam pytanie, wiecie może gdzie położyłam ładowarke do tel.??szukam od pół godz. To tak w odpowiedzi na pytanie co robicie:)

kokojambo---> sprawdź w torebce, plecaku, na lodówce, za kompem, na łóżku i we wszystkich gniazdkach.;)

Gość Pojechali do RPA

Gość kokojambo
Chantalka-dzięki za porade:)pewnie jest w widocznym miejscu ale że za długo przy kompie siedze to i pewnie niedowidze:)Wszyscy tu narzekają że będą jutro niewyspani!A ja na dodatek z rozładowanym telefonem:)

mnie rano to chyba będą musieli siłą z łóżka wyciągać. ee ja też czasem mam tak, że gubię telefon a potem okazuje się, że np w szafie jest:D

nie mam korektora.... zreszta moje wory sa NIEKOREKTOWALNE... ladowarka??? oj nie wiem... ja zawsze gubie telefon... zwykle zostawiam w szafie albo w wannie... ladowarke mam wmontowana w gniazdko i nie znika...

ja mam ten problem zawsze z portfelem. Kiedyś zrobiłam zakupy, wyszłam ze sklepu i polożyłam go na dachu samochodu...jakaś babka za mną biagla po parkingu i krzyczała że na dachu mam portfel;) Ładowara na pewno gdzies w widocznym miejscu jest. Coralik na wory okłady z ogórka lub herbatki;)

Gość kokojambo
Co do zgubionych(w domu:) telefonów to ja mam fajną sąsiadke i jak mi się "zagubi" tel. to idę do niej , pożyczam jej tel. i dzwonie do siebie w swoim mieszkaniu hahahahaha:))))))

guess_who - ja po nieprzespanej nocy czuje sie i i orientuje lepiej niz po spokojnym snie :p Tylko pozniej nagle mi sie baterie wyladowuja.. :p