Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalien

plamienia

Polecane posty

Gość natalien

mam taki oto problem, zmienilam tabletki z yasminelle na yaz i nie zrobilam 7 dniowej przerwy tylko od razu zaczelam brac yaz, w czwartki zazwyczaj dostawalam krwawienia z odstawienia, teraz dostalam plamien i utrzymuja sie one juz 7 dni :/ nie wiem czy to normalne? mialyscie tak kiedys? z gory dzieki za odp ;)

Gość natalien
podbijam, może któraś z Was cos mi jeszcze napisze?

Naprawde ciezko cos Ci doradzic bo kazda z nas ma inny organizm i inaczej reaguje na tabsy. Z tego co wiem to do 3 miesiecy takie plamienia moga wystepowac bo organizm musi sie przyzwyczic. A czytalas ulotke moze tam jest cos na ten temat napisane;)

Gość natalien
biore tabletki juz 3 lata, po prostu nie zrobilam przerwy i po opakowaniu yasmienlli od razu wzielam yaz;p pewnie to nic takiego, ale jestem panikarą ;) wątpie zebym była w ciązy.

Jezeli nie mialas zadnych opoznien czy nie bralas antybiotykow itd to ciazy byc nie powinno a do tego nie mialas przerwy wiec organizm musial tak zareagowac:)Przez 5 lat tez panikowalam kiedy cos nie tak bylo czy @ sie spozniala czy jakies plamienia a teraz bede sie cieszyc bardzo ja malpiszon nie przyjdzie;) Z czasem tez zmienisz podejscie;)