Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olliitta

mam w dupie odchudzanie,niech sie robi co chce...

Polecane posty

Gość agulka1977
Witam po krótkiej przerwie:), widzę, że topik znowu na chwilę opustoszał-wiem,ja też mam masę spraw na głowie,a doba ma tylko 24godziny:).Jak Wam idzie walka z "nadwyżką"?-u mnie całkiem znośnie jest,nawet mnie jakoś bardzo mocno nie ciągnie do słodyczy.Starym zwyczajem wrzucam coś,co już sprawdziłam-tym razem: szybki sos do owoców-sok z cytryny,syrop klonowy i świeży starty imbir (ja to razem mieszam i imbir odcedzam,ale kto co lubi)-w sałatce owocowej już wypróbowałam-pycha:). P.S.Wracać na topik i to już!!!;)

Wracam, Agulka, wracam ;), ale nie mam sie czym pochwalic :O... nawet na wage wczoraj nie weszlam bo nie chcialam sie dolowac... czuje sie napuchnieta, mam nadzieje ze to troche wina @ ... no i moja tez po jak zwykle przez WE jadlam byle jak (tzn bardzo dobrze :) ale nie bardzo dietetycznie ;) )... Za to Tobie widze swietnie idzie :) ... nic tak nie pomagta jak wlasnie takie komantarze :) !! @ sie konczy to postaram sie wrocic na dobre tory... ;) ... zaczynam do dzisiaj :) na obiadek dzisiaj sobie salatke zafundowalam : salata, pomidor, jajko na twardo, ser zolty, ser "bleu", wedzony boczek ... dietetyczna to ona nie byla :P ale zawsze to lepsze niz stek z frytkami :D Pozdrawiam i zycze powodzenie... bede znow ;)

ehh, sery i boczek to raczej bardzo kiepskie pomysły na sałatkę jeśli chodzi o dietetykę... Lepiej byłoby użyć chudej szynki i np chudego twarogu, bo sery żółte i boczek to mnóstwo tłuszczu :]

lawedinha - niestety nie ja ta salatke robilam, wiec za duzego wplywu na to co sie w niej znalazlo nie mialam ;) ... sama wiem ze dietetyczna to ona nie byla ;) ale tak jak pisalam : wole juz to niz pizze albo frytki :) ...

Gość agulka1977
Cześć kobietki:),w poniedziałek tradycyjnie miałam chwilę prawdy-tylko ja i waga-no i znowu 1:0 dla mnie,spaliłam 0,5kg tłuszczu-może nie brzmi to zbyt imponująco,ale mnie bardzo cieszy,zwłaszcza,że sobotni wieczór był alkoholowo-imprezowy,a niedziela-płyny i szukanie "co by tu słodkiego zjeść".Miłego dnia:).

Gość Jadź7ka
Teraz leci w telewizji reklama nowego preparatu na odchudzanie slimitin. Podobno pomaga zrzucić wagę, no i nie ma po nim efektu jojo. Czy ktoś testował, bo ja chyba go kupię, tym bardziej, że znalazłam aptekę interntową gdzie kosztuje 20 zł. Kupował ktoś w aptece internetowej?

Gość IwonaKowalska
Seks jest zawsze dobry i to na wszystko :) Nawet na ból głowy, pod warunkiem, że facet wie co robi :) Teraz leci w telewizji reklama nowego preparatu na odchudzanie slimitin. Podobno pomaga zrzucić wagę, no i nie ma po nim efektu jojo. Czy ktoś testował, bo ja chyba go kupię, tym bardziej, że znalazłam aptekę interntową gdzie kosztuje 20 zł. Kupował ktoś w aptece internetowej?

większość preparatów na odchudzanie nie działa tak jak mówi reklama , na etykietach zawsze pisze np "suplement diety wspomagający odchudzanie daje dobry rezultat przy odpowiednio zbilansowanej diecie.........bla bla bla bla" albo coś w ten deseń, lepiej poćwiczyć więcej

Gość vv_erka
Nawet nie wiecie jak w prosty i szybki sposób mozna zrzucic pierwszy kilogram. Polecam koniecznie zapisac sie na elektronicza wersje poradnika o odchudzaniu http://www.aqua-aerobik.pl/

Gość Jadź7ka
dziewczyny naprawdę najgorsze są pierwsze 3 dni, jak dacie radę je wytrzymać to potem będzie lepiej. Mi na przykład organizm już tak dużo nie potrzebuje, sama czuję że mogę mniej jeść i jestem najedzona.