Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motiva666

Wazne!!

Polecane posty

Gość motiva666

Czy powinnam sie interesowac fIrma chlopaka ? Nie jestem jego zona i nie bede bo on nie chce slubu czy powinno mnie rowniez intereswac to ze remontuje dom i inne sprawy skoro ja z tego nic nie mam . Mamy zjechac do Polski ,ale ja nie chce z nim mieszkac poza miastem bo nie wyobrazam sobie zycia na wsi.

Gość Instant Magic
Dla własnej informacji warto wiedzieć.

bo nie wyobrazam sobie zycia na wsi." a zdałaś sobie w ogóle pytanie jak wyobrażasz sobie z nim przyszłosc ?

Gość motiva666
nie wyobrazam osbie z nim przyszlosci bo jak sobie mam wyobrazac skoro on nie chce slubu mimio zej uz jestesmy 6 lat razem. Mam sie dokaldac do wszystkiego do jego domu zajmowac jego praca a zalozmy sie rozejdziemy i co wtedy??

Gość Instant Magic
Moja koleżanka ma to samo. jest w związku z gościem .on zaciągnął kredyt na mieszkanie.spłacają jednak go razem. A o małżeństwie nie ma mowy.

Gość motiva666
Jego mama miala nawet jakies ale ze nie dokladam sie do remontu tylko z jakiej racji jak nawet nie planujemy slubu

Gość Instant Magic
Sytuacja w której jesteś jest trochę chora w ogóle z jakiej paki masz się dokladać do remontu domu!! Heloł?? Nie jesteś jego żona nawet narzeczoną!!

Gość motiva666
zawsze robilam to co on chce on chial jechac za granice ja jechalam z nim chial wrocic do polski woriclam z nim znowu mu sie zachcialo jechac za granice pojechalam z nim nawet jak nie mialam pracy terazznowu chce wrocic do Polski ,ale ja nie chce bo smial si ez mojej pracy ze grosze w polsc zarabiam tlyko dlatego ze chcial zebym jechala z nim za granice a teraz znowu chce wracac do polski i ciekawe czy tez tka bedzie gadal

to po kiego grzyba dalej przy nim tkwisz ? skoro nie widzisz z nim przyszłości :D nie szkoda ci czasu ?

Gość odpowiem.....
ja uważam że w tej sytuacji powinnaś dążyć do pełnej niezależności czyli swoje mieszkanie ....praca po za jego firmą i nie powinnaś się dokładać do remontu domu ....a co będzie jak za rok dwa Wasz związek się rozpadnie ?....no chyba że spiszesz z nim jakąś umowę że w razie czego zwróci Ci wszystkie pieniądze jakie włożyłaś w ten remont tylko kto spisuje takie umowy ? :) a interesować się jego życiem prywatnym jak i zawodowym możesz i wspierać go radą ale to wszytko