Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko szczerze

dziewczyny wypowiedźcie się- czy to naprawdę widać?

Polecane posty

Gość tylko szczerze

mam odstające uszy i jest to dla mnie mankament urody od niepamiętnych czasów :( obojętnie czy pada śnieg, deszcz, upał 30 stopniowy muszę zawsze chodzić w rozpuszczonych włosach. Jak gdzieś wychodzę to nigdy ich nie spinam, bo mam wrażenie ( może mylne) , że każdy się na mnie gapi, albo będzie we mnie widział tylko te odstające uszy albo że się ktoś ze mnie będzie śmiaił :( Marzy mi się spięcie włosow wysoko w kok... Powiedzcie mi - ludzie zwracają na to uwagę czy to moje chore wymysły i obsesyjna wrażliwośc na ich punkcie ?

Gość lekooomanka
tak ludzie zwracaja na to uwagę.. ja nie miałam stricte odstających uszu ale jedno miałam takie jakby klapnięte w dół, zrobiłam operacje plastyczną teraz mam piękne uszy i nie muszę się wstydzić że coś mi odstaje, i spinam włosy jak chce. :)

Gość nie pieprz glupote
to do tej wyżej. Moja koleżanka miała odstające uszy a zauważyłam to dopiero jak mi o tym powiedziała, a 20 minut później zapomniałam aż do teraz.

Gość raczej raczej raczej x 3
zlaezy jak bardzo masz te usty odstające. może sobie wkrecasz ?

Gość tylko szczerze
kiedy spjrzałam n nie krytycznym okiem, to moge stwierdzić, że nie są aż tak mocno, ale boje się głupich spojrzeć i niemiłych komentarzy, a wiadomo jacy są ludzie...

Jeśli masz rzeczywiście bardzo odstające uszy, możesz zrobić operację. Ludzie na to zwracają uwagę, szczególnie, gdy ma się bardzo duży problem z tymi uszami.

Gość tylko szczerze
tymbardziej jestem na to uczulona, kiedy mój były chlopak (po grze w siatkówke plażowa) powiedziałdo mnie " fajne masz uszy :D " jak nazbieram pieniądze to zrobie sobie tą cholerną operacje :)

Gość a masz jakas kase
no to zalezy jak bardzo te uszy sa odstajce....bo neiktrozy maja bardzo odstajace uszy i TAK jest to widoczne i nie wyglada sie za dobrze...... musialabys daj fotke to ci powiemy czy to bardzo widac czy nie ....ja tez mam lekko odstajace uszy ...chcuiaoalbym je zooeprowac a zwlaszcza te elwe bo jest bardzo ostajace do tego sa raczej duze, wiec chcialabym zeby chociaz nie byly odstajace,ale nawet niew ei mile to ksoztuje ,nie orientowalam sie ejszcze i juz mi to tak starsznie nie przeszkadza.

Gość ja tez mam
odstające uszy i powiem wam wszystkim którzy sobie myślą ' pfff ... to nie problem', że jest to problem. Może nie jakiś pod względem zdrowotnym ale komfortowym. Kiedy mam rozpuszczone włosy wszystko ok, natomiast kiedy musze spiąć, cały czas mysle, żeby tylko nikt się nie gapił. To jakby burzy moją pewność siebie. Pewnie nas więcej takich którzy mają ten sam problem, wiec nie jestesmy same :D

Gość a masz jakas kase
ile ksoztuje operacja? ktos sie orientuje?

Gość asfasf
zalezy czy jestes ladna

Gość chinota
Mam koleżankę jeszcze z podstawówki (dawno to było) była chyba najbrzydszą dziewczyną w klasie, wysoka, chuda, zgarbiona, duże okulary, no i odstające uszy. Przykro. Po maturze jakoś się stało że zaproszono ją aby została modelką musiała schudnąć itd zmienili jej fryzurę, przefarbowali, inaczej ubrali. Kiedy teraz ją widzę to jej nie rozpoznaję, jest niesamowicie atrakcyjną ładną dziewczyną a już nie ma tej szarej brzydkiej myszy Więc piękno i brzydota są względne, a uszy to jest tylko element którego nie musi być widać. Oni ją obcięli na krótko i jakoś się nie rzucają w oczy. Najważniejsze to poczucie własnej wartości i atrakcyjności !!!

Gość lekooomanka
ja to robiłam dobre pare lat temu, ale cena zależy od tego jak te uszy obecnie wyglądają, myślę że cena może się wahać od 1500-3000zł

Gość chinota
idealny nikt nie jest, jak nie uszy to nos, piersi itd ważne żeby się polubić i nie myśleć w kółko o wadach zwłaszcza że tych wad ludzie często nie widzą tylko my sami o nich myślimy...