Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remkaa

kostium kąpielowy

Polecane posty

Gość Remkaa

Witam, znalazłam idealny kostium kąpielowy dla siebie ale w internecie..nie kupowałam jeszcze ubrań przez internet a tym bardziej bielizny czy kostiumu. Nie wiem czy powinna zaryzykować czy szukać odpowiednika w stacjonarnych..

Gość hej lepiej
lepiej kup sobie w sklepie, przymierzysz. w necie wszystko pieknie wyglada na modelkach a potem moze sie okazac ze majtki za duze albo stanik zle lezy. a jesli cena wysoka to szkoda pieniedzy. a ja ostatnio weszlam do H&M i kupilam fajny stroj. Wiem, wiem, masowka, ale lubie te stroje za ich prostote. w ogole jest teraz duzo strojow w centrach handlowych, na pewno cos wybierzesz ;)

Gość Remkaa
No właśnie kostium nie jest drogi bo tylko 39zł. A znalazłam taki sportowy który sprawia wrażenie bardzo wygodnego - http://www.osobliwa.pl/produkt-20759/Kostium_kapielowy_Verano_Leila.html A ja bardzo dużo pływam więc właśnie takiego szukam. Byłam w HM ale wszystkie były takie 'niepewne' - w sensie podczas pływania mogłyby mi się przesunąć miseczki. A w tych sportowych sklepach nic ładnego nie ma :(

Gość Remkaa
Ale nie widzę tu ceny :( No i sklep nie Polski - w razie jakiejś wymiany to się nie dogadam :) Poza tym że tanie to chyba nie zawsze oznacza, że kiepskiej jakości ;)

Gość bfgvsbn f
kupujac w sklepie interentowym masz 10dni na zwrot towaru :)