Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz już grzybek

fryzjerka zniszczyła mi życie =P

Polecane posty

Gość teraz już grzybek

poszłam tylko podciąć końcówki..., pech chciał, że nie było mojej ulubionej fryzjerki, zastępowała ją inna. Śpieszyłam się, więc pomyślałam, że w sumie to nie ma takiego znaczenia, jeśli chodzi tylko o skrócenie włosów, a nie budowanie od podstaw całej fryzury. miałam klasyczną fryzurę paryżanki i teraz wyglądam jak niewydarzony grzyb -.- zna ktoś jakieś ciekawe sposoby na upięcie włosów o długości sięgającej mniej więcej do brody? muszę to jakoś przeczekać

Gość teraz już grzybek
zero odezwu? :P nikt nie pośpieszy mi z pomocą?

Gość teraz już grzybek
odzewu*

Gość bezpieczna....
weź nic nie mów! ja miałam z jednej strony dłuższe z drugiej krótsze i chciałam żeby mi TYLKO wyrównała... ale te co miałam krótsze to ładnie się układają a te co mi teraz obcieła w inną stronę, po prostu masakra!! A włosy mam lekko za uszy, nawet związać w kucyka się nie dadzą! Do tego przyciemniełam za bardzo włosy i jest mi źle w tym kolorku, maskara totalna :(

a ja ostatnio poszlam ladnie pocienkiowac i wyszlam jak kretynka - wygladam w miare dobrze i tak mam dlugie wlosy, ale nawet ja żółtodziób w dzidzinie fryzjerstwa wiem ze są obciete nie tak jak trzeba - sama bym sobie tak zrobila nie trzeba mi bylo za to placic😭 jednocze sie z pokrzywdzonymi przez tych kosiarzy 🖐️

Gość bezpieczna....
a jeśli chodzi o upięcie, to ja zaczesuje opaską do góry, tak to wygląda najlepiej... Bo układać mi się ich pół godziny po każdym myciu nie chce, a zresztą nawet nie potrafię, bo zawsze same ładnie mi się włoski układały

Gość teraz już grzybek
najgorsze jest to, ze mam wesele w rodzinie niedługo, mnóstwo zdjęć i tak dalej... :o

Gość Włosy maja to do siebie
że się je obcina, a potem ODRASTAJĄ :)

Gość teraz już grzybek
tylko moje nie chcą już rosnąć ;P od wczoraj nawet nie ruszyły z miejsca :P:P

Gość teraz już grzybek
za takie rzeczy powinni wypłacać odszkodowania, albo wypożyczać peruki...

Gość skoro masz życie zniszczone
to tylko zostaje ci sie pochlastać :P

Gość właśnie dlatego ja
zawsze chodzę do zaufanej fryzjerki. Znam tylko 1 ktora robi Ci na głowie dokładnie to , co chcesz a czasami nawet doradzi inaczej i zawsze jestem w 100 % zadowolona. Raz tylko poszłam do innego salonu, bo "moja" miała urlop. Naokoło mnie z 5 uczennic, fryzjerka mnie rozczesała i jak kazała jednej z uczennic mi włosy podciąc, wstałam z krzesła i wyszłam.

Gość teraz już grzybek
nie wiecie jakie pranie mózgu potrafi zrobić taka fryzjerka... :P ograniczę się do pochlastania fryzjerki :P

Gość teraz już grzybek
i dobrze zrobiłaś... ja też kiedyś taką miałam, ale pewnego dnia po prostu zniknęła... w miejsce jej salonu otworzyli coś innego

Gość no w koncu..... .....
a ja ostatnio bylam u fryzjerki lpodciac wlosy i leko wycieniowa i zrobic pasemka i wygladam naprawde super, ejszcze mi grzywke zrobila ukosna...normalnie wygladam jak nie ja - naprawde super teraz wygladam i suzo atrakcyjniej...ale znam wasz bol! Kilka lat temu chcialam obciac sobie wlosy o jakies 7 cm i je wycieniowac...nigdy nie zapomne tego okropnego widoku "po" wygladalam jak jakis niewyglad...jak jedno wielkie nieszczescie...wlosy obciete o jakies 20 cm, gfryzura jakas zupelnie inna, wlosy nie chcialy mi sie ukladac, wygladalam naprawde okropnie, a byly za krotkie zeby je zwiazac w kucyk...czekalam 2 miesiace az chociaz troszke urosna i poszlam do innej fryzjerki ktora jakos troche odratowala mi fryzure...ale nigdy nie zpaomne tego ile ja przeplakalam nocy przez to jak wstretnie wygladalam....i nich niekt nie mowi "to tylko wlosy" kazdy chce wygladac w miare chociaz przyzwoicie a nie jak jakis pasztet, a zla fryzura moze zniszczyc nawet ladna buzie...

Gość Majciochy w grochy
ja wam tylko z całego serca życzę żebyście nie straciły żadnej częsci ciała albo nie daj Bóg wylądowały na wózku czy złapały jakąs straszną chorobę skóry skoro dla was źle obcięte włosy to taki koszmar.

DZiewczyny, to jeszcze żadna tragedia. Ja w weekend przegrałam zakład razem z kolezanką, gdzie jedną z kar było sciecie wlosow, a drugą... lepiej nie mowic. Wiec skazalysmy sie na to mniejsze zlo - wniosek: ja mam z tylu wlosy za ucho na polowie glowy, a kolezanka podobnie, tyle, ze zdecydowala sie to wygolic - prawie cały boczek. I ma kratownicę jako wzorek :D To jest dopiero hardkor, ale nie zaluje wlosow, odrosną. Pozdrawiam

Gość sekret zdradzę mały
wiecie co Wam powiem, ja jak idę do fryzjerki, i chcę mieć dajmy na to włosy obcięte np. z 5cm, to mówię jej, ze chcę tylko podciąć końcówki, tak góra 2cm. I jeszcze nie spotkałam takiej, która rzeczywiście by mi te 2cm obciachała. Zawsze jest na moje :)

Gość hahaha najlepiej chodzić do
fryzjerów facetów. Ja nie ufam babom bo są złośliwe i będą chciały oszpecić :P Kiedyś jedna mnie tak obcięła że wyglądałam jak strach an wróble. Włosy miałam do połowy szyji (chciałąm do ramion), a pocieniowane były tak, że w ogóle się nie układały. Musiałam zacząć prostować bo po myciu miałam bombkę na głowie :O

Gość gość
A ja ścinam włosy na krótko i jestem zadowolona i nie mam tych wszystkich problemów co wy. Pozdrawiam.

Gość gość
A ja ścinam włosy na krótko i jestem zadowolona i nie mam tych wszystkich problemów co wy. Pozdrawiam.

Gość Ech co myślicie
Co myślicie o facecie który ścina włosy no nie na łyso, ale maksymalnie na dwa milimetry? Mnie się to osobiście bardzo podoba jednak chciałabym poznać zdanie innych forumowiczek >>>>>>>>>>>.XD

Gość Khadi
co za roznica czy na lyso czy na 2 milimetry przeciesz wlosy rosna ok 2 milimetrow na dzien. Nie podobaja mi sie faceci z wygolona glowa, odrazu widac ze to dresy, kibole albo ze ktos z Łodzi,

Gość gość
Zapuść włosy Krótkie włosy są dla chłopów tak samo jak brak biustu