Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzeirycze

siedze i rycze

Polecane posty

Gość siedzeirycze

nie moge przestac , sie uspokic, jestem calkowicie spuchnieta juz i odwodniona ...;( wyjezdzam na 1.5 miesiąca do Niemiec bez mojego kochanego chlopaka... tak bardzo go kocham i tak mi zal.... ;(;( juz nie moge....

Gość siedzeirycze
wszystko bym zrobila , zeby nie jechac , niestety nie wygralam w totaka ;( jak powstrzymac płacz..... zaraz cos mi sie stanie, juz jestem kompletnie bez sił...........;(;(

Gość pasztya
będzie bzykał inną

Gość psychodeliczne
Przestań, póltora miesiąca to przecież nie wieczność. Pomyśl, że żony kierowców zawodowych mają to na porząku dziennym i jakoś nie wylewaja hektolitrów łez. :)

kolejna co nie przeżyje bez ukochanego misia-pysia :O zdążycie zatęsknić za sobą :) i nie rycz bo będziesz miala czerwone oczy są gorsze problemy i zmartwienia,zresztą jeszcze nie wyjechałaś więc po co ten dramatyzm ?

kolejna co nie przeżyje bez ukochanego misia-pysia :O zdążycie zatęsknić za sobą :) i nie rycz bo będziesz miala czerwone oczy są gorsze problemy i zmartwienia,zresztą jeszcze nie wyjechałaś więc po co ten dramatyzm ?

Gość to zabierz go ze soba i po spr
awie. A po co tam jedziesz? I dlaczego nie jedziece razem? A zreszta 1,5 miesiaca to nie jest dlugo.

Gość juz nie jedna taka byla
co plakala a potem jechala i sama sie puszczala z innymi a tak niby kochala. wez sie ogarnij laska.

Gość siedzeirycze
jestescie okropni .... ;( akurat w tej sprawie mu wierze i ufam. jadę do pracy , a moj chlopak nie moze jechac , bo niestety nie ma juz wiecej miejsc , a w polsce nie zarobie tyle co tam. oczekiwalam raczej slow pocieszenia, a nie "bedzie uprawial seks z inna". naprawde nie wiem czemu , ale jest mi tak ciężko, przez 3 lata zwiazku nie rozstawalismy sie na dluzej niz 10 dni... nie wiem co robic ;(;(

Gość M-ika
Ja 4lata temu też wyjechałam za granice na miesiąc,zostawiłam wtedy 6 letnią córke i meża,było ciężko,ale bardziej nie mogłam znieśc tęsknoty za córką,za meżem tęskniłam ,ale inaczej nie wiem jak to powiedzieć,ale dałam rade...i byłam potem z siebie dumna...

Gość psychodeliczne
Weź się w garść! Mamy przecież telefony, internet etc. Kobieto histeryzujesz.

Gość siedzeirycze
nie rozpatrujcie tego w takich kategoriach... ja jestem pewna , ze on mnie nie zdradzi i ja nie zdradzę jego. to jest w 100% pewne. i chialabym zeby bylo jasne. mam kilka zwiazkow za sobą , trwaly krocej , byly inne - GORSZE. Ten jest idelany , kocham go , chce byc jego zoną i rodzic mu dzieci. Dlatego wlasnie mi tak żal , ze go nie zobacze... chyba za mocno go kocham ;( teraz nie wiem co mam zrobic , zeby nie plakac codziennie

Gość głupia kobieto nie
masz innych zmartwie ń. A jakby on umarł? To co byś zrobiła? Wrócisz idiotko a on będzie nadal, czekał na Ciebie. Głupia pi...do żyjecie kochacie się, co ja bym dała za to, aby móc go spotkać za jakiś czas.... niestety nigdy już go nie zobaczę. Weż się idiotko za siebie........... ludzie mają większe tragedie!!!!!!

Gość za chwoujesz sie jak glupia
malolata, ktora nie moze wytrzymac poltora miesiaca bez swojego faceta- zacznij zachowywac sie powaznie, a nie ze ryczysz i ryczysz i sie nad soba uzalaasz...chlopak jak Cie kocha to Cie nie zdradzi wiec nie sluchaj glupich wypowiedzi, ale zacznij zachowywac sie powaznie

Gość M-ika
Zapomniałam dodać że pojechałam tam do pracy,a nie na wczasy,warunki były fatalne ,ale to już inna historia

Gość M-ika
i jeszcze jedno...mąż był tak steskniony ,że po powrocie nosił mnie na rękach,i powiedział ,że już mnie na tak długo samej nie puści...więc przekonasz się,czy on naprawde cię kocha...czy bedzie tęsknił...i fakt teraz sa komórki,internet ,weięc napewno nie będzietak żle.

Gość głupia kobieto
I co już nie płaczesz idiotko?

Gość aha i achh
ja też siedze i ryczę, bo mi auto kota zabiło. A twój powód to idiotyczny powód, cholera jasna.

Gość [23.06.2010] 11:05 [zgłoś do
11:05 [zgłoś do usunięcia] pozor achtung pozor--------> cholerna skurwiało krowo nie masz innegfo zajęcia

Gość sedano
a ja jestem 30 lat po ślubie i nie pojechałam w tym roku za granicę do pracy bo bardzo tam tęsknie :( także nie ważne czy jesteś tydzień , miesiąc czy 30 lat z osobą którą kochasz , po prostu tęsknisz wolę żyć skromniej i nie jechać , życie jest za krótkie

Gość Prawdziwy chlopak
Ja gdy wyjechalem na podobny okres, czulem sie podbnie jak ty , jednak z czasem poznalem fajna wakacyjna milosc i zapomnialem o mej lubej w Polsce:) glowa do gory moze ty tez poznasz jakiegos Franza:D

Gość siedzeirycze
macie racje , są gorsze tragedie. Płakałam jak głupia małolata.... przywołuję się do porządku i może wieczorami zamknę się w świecie książek , wtedy nie będę myślała o nim tak dużo :)

Gość szyderczyklamca
rycz mała rycz po to są rozstania żeby sobie w spokoju poryczeć :P tak byś nie miala okazji :D

Gość siedzeirycze
dziękuję Wam . teraz chce tam jak najszybciej pojchac , bo kazdy dzien będzie mnie zbliżał do chłopaka :)