Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna raczej

nie ufam swojemu facetowi.

Polecane posty

Gość nienormalna raczej

jesteśmy razem od miesiąca, i nie potrafię mu zaufać. Ciągle uważam, że mnie zdradza, ciągle mam domysły, które psują nasz związek, ciągłe pretensje...już sama się tym męcze. Nie wierzę mu we wszytsko co mówi, najchętniej chciałabym wszystko wiedzieć. Co ja mam zrobić by się zmienić? Fakt, zostałam kiedyś skrzywdzona przez innego faceta, i może dlatego tak się teraz zachowuje. To jest takie przykre...ja nie wiem co robić. Męczę się z tym. Ale nie zostawię go, bo mi z nim dobrze...

a dlaczego jesteś z kimś komu nie potrafisz zaufać? to ze tamten ciebie zdradził nie oznacza że wszyscy zdradzają

Gość nienormalna raczej
jest tu ktoś?

Gość nienormalna raczej
nie potrafię mu zaufać, ale kiedy się spotykamy jest wszystko w porządku. Domysły oddalają się. Byliśmy na imprezie ostatnio, i poszedł z kimś tam pogadać, nie wracał 10 min to poszłam go szukać, i miałam przed oczami obraz całującego się z innego dziewczyną, kiedy go znalazłam gadał z kolega. To już chore, i głupie zagrywki mojej strony..

Gość ej, ej
jest, ale nie wiem co Ci napisać ... jesli nadal będziesz tak sie zachowywać, to facet Cię i tak zostawi, bo nie wytrzyma tego. Chciałabys codziennie sie tłumaczyc z tego że nie jestes np. wielbłądem ??? No postaw sie w jego sytuacji. Jesli jestes w stanie to się opamiętaj sama, a jesli to to idx do psychologa, serio. Sama miałam miedys takiego faceta zazdrośnika, jego wyimaginowana zazdrość była powodem rozstania, nawet teraz jak przypadkiem go spotykam na ulicy, to przevhodze na druga stronę, jakiś taki niesmak pozostał. Zastanów się nad tym.

Gość nienormalna raczej
powiedziałam mu że mu nie wierzę, to on na to że nie mam powodów by mu nie wierzyć. Ja staram się o wszytskim co mi się nie podoba nie brzęczeć, ale nie wiem ile tak wytrzymam...

Gość stara prawda
hmmm..trudno cokolwiek radzić...Ale w 0% faceci zdradzają i mają kobiety za głupie- że we wszystko co on mówi ona uwierzy. Ja miałam już faceta zazdrośnika i wiem, jakie to męczące - te tłumaczenia itp. Ja nigdy nie poniżyłabym się do tego, aby latać za facetem..bo 10 minut go nie ma.....Nigdy tego też nie robiłam. Uważam, że to sprawa jego IQ..i sumienia. Ale jak złapię na zdradzie...to u mnie jest krótka piłka. Koniec. Nie ma tłumaczeń i nie ma powrotu. Spał z inną, niech spada. Bądź mądra i go nie sprawdzaj. raczej obserwuj mimike twarzy..jak wraca z takich 10 minutowych wypadów;) po twarzy widać emocje..czy się sexił..czy jest zdenerwowany itp:)

ak wraca z takich 10 minutowych wypadów po twarzy widać emocje..czy się sexił..czy jest zdenerwowany itp ' :D a jak sie okaże ze sie sexił to wtedy sie smuć ... :P

Lusia nie rozumiesz .. nie jestes autorką , nie znasz jej i nie wiesz co czuje :P

Gość po miesiącu ZAUFANIE?
a ile się znacie W OGÓLE? i cy W OGÓLE SIĘ ZNACIE? co innego znać kogoś kilka lat i się związać, a co innego OD RAZU WCHODZIĆ W ZWIĄZEK, bo motylki w brzuchu... zastanów się, czy wiesz, czym jest związek w ogóle. miesiąc to można do kina chodzić, choć niektore już moglyby się ruchać przeciez, bo to milość.

mamy XXI wiek randki zostały skrócone do minimum pierwszy pocałunek nastaje już po rytualnym cześć pierwszy sex po pierwszym dotyku dłoni ... :D zaufanie po paru dniach kontrola już po 9 dniach związku obawy o związek ? ... zanim powstał :D

"mamy XXI wiek" no i internet trafił pod strzechy, wiec mozliwosci zapoznania sie z pogladami, a raczej obawami niedowartosciowanych osobnikow znacznie wzrosly (bo skad te obawy,z e zdradzi, a nastepnie trwanie przy nim pomimo braku zaufania, jezeli nie z poczucia niskiej wartosci?) :-)

Gość buntownik z wyboru
Regres podaje kwintesencję:) Jestem pod wrażeniem. Mocne, dosadne i prawdziwe:(

dobrze robisz ze nie ufasz do konca, jestes po prostu ostrozna... ale naucz sie kryc to w sobie, nie mow mu o tym tylko po prostu go obserwuj, miesiac to malo i musi minac wiecej czasu zanim nabierzesz zaufania.