Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bello

ciekawe o trądziku

Polecane posty

Gość tyyyyytanowa
Stosowałam pokrzywe chyba przez miesiac... i ? Efekt był dobry, bo pryszcze zanikały i nie pojawiały się nowe.. ale duzo roboty bylo z tym. wiec odstawiłąm to i pryszcze znowu zaczely wyskaiwac ;/ ale nie bede juz sie w tobawić. Kupilam zel BENZACNE 5 % i uzywam go od kilku dni i są świetne efekty :)

Gość pokrzywasuperrrr
pokrzywe nalezy stosowac az przestaną yskakiwac krostki i znikną zaskórniki! Efekty super polecam !

Gość Roberton
Tez popijam herbatke z pokrzyw, slyszalem tez oczywiscie cos o jakims specyficznym miodzie, no i jeszcze mam zel Epiduo na tradzik.

A ja wypróbowałam olejek rycynowy, wcieram dość energicznie, i po dwóch-trzech tygodniach są efekty.Długo czekać? Ano, trochę trzeba, ale jest to jakaś alternatywa dla antybiotyków i innych...Przepis znalazłam w książce,,Leki i terapie Edgara Cayce*go".

Gość magdddulka
pokrzywa super na podziałała! mialam taką kasze na czole, teraz czysto! polecam

Gość eeeezzzzka
a mam pytanie czy pokrzywe mozna ususzyc i pozniej ją gotowac?

Gość jasnesadasd
Ja juz zrobilam zapas pokrzywy, ususze jąa pozniej bede gotowac i nakladac. Super wysusza mi skóre , nie świece sie po niej. Dziekuje z calego serca autorowi!

Gość ananstazzja
a nie wiecie czy mozna gdzies kupic w zimie pokrzywe suszoną ? ale nie zmieloną taką ?

Gość Paveu
Od dłuższego czasu ok 1 roku ... mam problem z tradzikiem Są one bardzo intensywne, najcześciej wystepują na brodzie co dziennie nowe od obłedu ... Wszedłem pewnego razu na forum tradzik24.pl Zainteresowała mnie kuracja z pokrzywą . Po pierwszym dniu ładnie mi osuszyło skóre i zaczerwienienie pryszczy .. Efekt jest zadawalający ale to dopiero poczatek Na bierzaco bede informował was o zmianach .. Naprawde kiedys sie poddałem ale teraz mam wiare w to że sie uda :) Serdecznie pozdrawiam i Polecam

Gość niiisssska
witam ! stosuje tą kuracje od 2 tygodni i cera sie super poprawiła! poznikały mi te potówki, takie małe ropne krostki. Nie swiece sie i jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.

Gość piiiska
Tez planuje rozpoczac kuracje, ale chyba zacznie sie problem z pokrzywa bo jesien idze, nie wiecie do kiedy rosnie taka pokrzywa gdzies na polach czy w lasach ?

Gość mileeenka
Okłady dają +100 do efektów pokrzywy! Jeśli pijecie pokrzywe to zacznijcie też okłady! super działa

Gość TApppolika
jesli chodzi o pokrzywe w zimie, to pewnie na allegro ktos bedzie sprzedawal, albo moza teraz zrobic zapasy :D