Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o allledrogo1

czy jak na allegro ktoś wystawił ciuchy za 1 zł BCM a za wysyłke 40 zł

Polecane posty

to można pomyslec - ok zarobi na wysyłce ale ma też zaznaczony - odbiór osobisty. jestem z tego samego miasta tzn. mogę kupic to za 1 zł??

i zaznaczone że ma prawo wczesniej zakończyć aukcje - czy to znaczy że tylko w przypadku gdy nikt nie zalicytuje?? czyli np. powinnam zaryzywkoać dać 2 zł ?? i ona wtedy nie może odwołać i musi już mi sprzedać??

jak ma zaznaczony odbiór osobisty to możesz,ale lepiej skontaktuj się wcześniej ze sprzedawcą. 40 zł za przesyłkę-bardzo dużo

bo w tym zestawie jest około 40 rzeczy :D napaliłam sie na czesc z nich :D póki co nikt jeszcze nie licytował , i nie wiem czy załadować 1,25 czy czekać kilka dni bo do konca aukcji jeszcze długo ale laska może sie rozmyslić i zakończyć tą aukcje ;/ a może zakończyć ją mimo że ja dam np. 2 zł ??

Gość pooomooocna
wystawiła,żeby zarobić,tak więc na pewno nie sprzeda Ci za złotówkę,nawet jak wylicytujesz,powie,że się pomyliła,że ubrania uległy zniszczeniu itp. szkoda Twoich nerwów i użerania się się później-chce Ci się chodzić po sądach i dochodzić swoich praw? często zaglądam na cafe-pomoc na allegro i tam opisują się podobne przypadki,laska chciała zaoszczędzić na prowizji dla all.,mogą ewentualnie zawiesić jej konto za działanie niezgodne z regulaminem,ale Ty ciuchów i tak nie dostaniesz zastanów się czy warto korzystać z takiej "okazji"

Gość dfgdghdfh
przeciez dziewczyna pisze, ze tam jest z 40 ubran. ;) Niektore sa przeciez ciezkie, np dzinsy itp

Gość pooomooocna
no tak,mogą być ciężkie,ale brak ceny minimalnej? może te ciuchy są takie fajne,że znajdą się licytujący i dziewczyna na to liczy,bo jak bedzie brak zainteresowania,to kiepsko to widzę dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z allegro,kurierem-20kg,zapłaciłam za to 25 zł,więc 40 zł to i tak dużo (a kurier przychodzi do domu i nie trzeba latac na pocztę) możliwe,że za bardzo podejrzliwa jestem :-)

Gość hgf
daj linka oblukamy

Gość dfgdghdfh
Autorko, to też zależy od wymiarów paczki. Poza tym poczta a kurier to inna bajka. ;)

Gość a mi się udało
mi ostatnio się udało wylicytować rzeczy za złotówkę i koszty przesyłki były ponad 30 zł, ale po wygranej aukcji napisąłam że chce odbiór osobisty, umówiłam się i odebrałam za 1zł. :-) nie bylo problemów

to może i mi się uda :) potraguje sie najwyzej zalicytuje do 10 zl :P [zgłoś do usunięcia] a mi się udało mi ostatnio się udało wylicytować rzeczy za złotówkę i koszty przesyłki były ponad 30 zł, ale po wygranej aukcji napisąłam że chce odbiór osobisty, umówiłam się i odebrałam za 1zł. nie bylo problemów wow :D czyli rozumiem że więcej niż jedna rzecz? ale to sprzedającemu sie opłacało??

Gość a mi się udało
nie pytałam czy sprzedającemu się opłacało bo szczerze mówiąc mam to w nosie zreszta czasem są osoby które po prostu chcą się czegoś pozbyć a nie na tym zarobić, tak czy inaczej dostałam po wszystkim pozytywa :-D