Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczykowa 7899

zadzwonił do mnie facet z orange i..

Polecane posty

Gość pomaranczykowa 7899

powidział ze przez ostatnie 3 miesiace wydalam na telefon na karte 500zł. Tak było. Duzo wydaje na telefon. Ale nie zawsze tyle samo, raz mniej raz wiecej. I zaproponował mi przejscie na abonament. Co miesiac bede placic 59zł, do tego 150 minut na rozmowy do innych sieci, 6.000 minut do 5 wybranych osób i do tego telefon za 1zł 22gr - samsung monte. Czy to dobra oferta, jak myslicie?

Gość no a co ?
to se i wez i sprobuj i se zobaczysz czy jest dobra jak dla ciebie

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żadna oferta na abonament nie jest dobra , bedziesz miała taniej ale bedziesz uwiazana umowa przez kilka lat, pamietaj że im nie zalezy żeby mniej zarobic ;)

Gość prawnik Belli
a chociaz sexowny głso miał:)?

Gość taki jeden samcowaty
ja pierdziele jak ludzi łatwo w ciula zrobić... Porównaj np z takim mbank mobile 19 groszy do wszystkich mmsy drogie 60gr 50MB free Abonament to tylko w play

Gość ssssii
Na karte to wiesz ile wydajesz,bo sama doładowujesz konto a na abonament to bez ograniczeń będziesz rozmawiac i tak może nabijesz drugie tyle niż dotychczas .

facet jest z callcenter, na Twojej zgodzie zwyczajnie sobie zarobi. jakbys chciala, moglabys znaleźć lepszą oferte, ale moim zdaniem nie warto pchać sie w rachunki