Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniony od...

masturbacja

Polecane posty

Gość uzalezniony od...

Przyznaje się jestem uzależniony :( Wolałem masturbacje a nie przelecenie jakiejś kobiety. Kobieta którą kocham ma mnie gdzieś i się uzależniłem. Nawet nie wiem który to raz dzisiaj :( 5 ty 6 ty gdzieś tak. I tak już kilka lat. Wzięły mnie wyrzuty. Przyznaje się do nałogu. Wyszedł ktoś z tego ?? SERIO PISZE A NIE Jakieś prowo.. W ogóle co to prowo znaczy?? Chyba kafeteria ma dość ludzi żeby admini nie musieli tu pisać i prowokować do rozmowy tak mi się wydaje..

Gość liliana2020202
musisz zająć sie czymś innym poprostu,tak organizowac sobie czas aby o tym nie myslec....no i może psycholog by pomógł,jak sie jest wierzącym to pomaga modlitwa :).

Gość uzalezniony od...
kobieta?? Nie wiedziałem że kobiety miewają takie problemy

Gość autorze kochany walcz z tym
To nieprawda że z tego sie wyrasta,potem moze byc(albo juz tak jest) tak że tylko ty sam bedziesz sie mógł zaspokoic a z drugą osobą nie bedzie tak przyjemnie,pozatym masturbacja sprawia że człowiek myśli egoistycznie o seksie jako zaspokojeniu tylko swoich potrzeb a to przekszkadza jak chcesz współżyć z kimś i sprawic przyjemność i okazać miłość tej drugiej osobie.

Gość uzalezniony od...
2 z przodu 2 z tyłu :) Raczej byłym nie jestem.................

Gość no to musisz co setny
ruch posuwisto-zwrotny, zmienić rękę, by mieć równomierne obciążenie ramion.....a ten święty tłumok: autorze kochany walcz z tym, niech się książecą kęcą nie zahaczy i obali na posadzke kościoła......