Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

ale mam roboty...

Polecane posty

muszenap0isać na jutro p[race na min 10 stron:/ no w sumie jak wyśle do końca tyg to się chyba nic nie stanie...ale na pojutrze mam egzamin i zrobic 4 konspeekty, jutro całe wolne, ale ja nie potrafie się do tego xzabrac...:/ aaa i dzinnikczek praktyk przepisać.... ktoś też ma lenia i dużo roboty?

Gość czipsowa panienka
ja mam lenia, ale na szczęście nie mam dużo roboty... a co studiujesz?

Gość ja musze dom po powodzi
zdezynfekować a mi sie nie chce :(

Gość przerażaja mnie moje wydatki
ja muszę do jutra skończyć ostatni rozdział licencjatu, inaczej obrona we wrześniu. Nie chce mi sie jak nie wiem co... na razie zrobiłam sobie przerwę i myślę jak pięknie będzie mieć wolne wakacje, a nie męczyć się z obroną później.

ja gym wolala coś fizycznego robić, nawt mieszaknie sprzątnąc na błysk( bo by się przydało), a tak to pewnie bedę siedziec nocami..

Gość czipsowa panienka
aktualnie nic, czekam na wyniki matur i dopiero od października studia ;) ale byłam w klasie językowej z rozszerzonym niemieckimi jak sobie przypomnę te wszystkie opisy, opowiadania, rozprawki, które pisaliśmy... brrr, a Ty jeszcze musisz to na minimum 10 stron napisać :o

Gość przerażaja mnie moje wydatki
W sumie tylko 10, zostanie mi spis treści, literówki i sformatowanie. I koniec. Piję przy tym desperadosa, jakoś pomału leci.

4 egzaminy i jeszcze nic nie umeisz???? no wiesz, ja muszę ale wstęp i zakończenie, dodam jakieś cytaty , zdjęcia, no i wykaż prac tego facecika o którym piszę, sama tabelka zajlmie ze 3 strony, tylko cholerka muszę ją zrobić:/

no ja jakoś nie mogę się zebrać do tej nauki, nawet notatek nie mam :P mam dopiero 2 zaliczone egzaminy a zostało jeszcze 9 :)

ja mam egzamin licencjacki a nie pracę, z 1 strony to lepiej bo nie wiem czy byłąbym w stanie na 50 stron napisać, ale cholerka, ja to myślę czy zdam go , a znjamomi piąteczki dostją z obrony. Mam nadzieję , że moje terażniejsze niedogodnosci zaowocują, bo oni mają 5 ale xz takich kierunków , że z takim dyplomem to w sumie nie znjdą parcy w tym kierunku..

o jaa, ja teo się uczę zawsez dzień przed , ale jakbym miała 4 egzaminy w 1 dziwń to bym nie wyrobila raczej, ja to przynajlmniej o notatki wcześniej się postaram, żeby potem spokojniejszą być... a co studiujesz robert?? deparedosą?? a co lepiej wchodzi? ja mam karmi z %..:) póki co wypiałam kawę i plusz active muszę sobie jakiś plan działań zrobić..